• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

2 şehit, 2 yarım kalmış hikaye Enes ve İbrahim aynı kaderi paylaştı

2 şehit, 2 yarım kalmış hikaye Enes ve İbrahim aynı kaderi paylaştı

11 Şubat 2020 11:30

Suriye'de Esed rejiminin saldırısı sonrası şehit düşen Uzman Onbaşı Enes Alper'in evlilik yolunda olduğu ve daha yeni nişan yaptığı öğrenildi. Enes'in silah arkadaşı şehit İbrahim Albayrak'ın da aynı kaderi paylaştığı öğrenildi.


Suriye'deki şehit haberleri herkesin yüreğini yaktı. İdlib'de şehit olan askerlerimizden İbrahim Albayrak ve Enes Alper'in yeni nişan yaptığı, evlilik hazırlığında olduğu öğrenildi.


Şehit Uzman Onbaşı Enes Alper

 Suriye'de Rusya'dan destek alan Esed rejimi, ikinci kez Türk askerlerini hedef aldı. Kalleş saldırıda 5 askerimiz şehit oldu, 5 askerimiz de yaralandı.

Saldırıya misliyle yanıt veren Türk Silahlı Kuvvetleri, 101 rejim askerini öldürdü.Rejimin saldırısında şehit olan askerlerimizden geriye acı hikayeler kaldı.

ENES EVLİLİK YOLUNDAYDI

Şehitlerimizden Uzman Onbaşı Enes Alper'in, 1 ay önce nişanlandığı ve önümüzdeki aylar için evlilik planları yaptığı öğrenildi. Şehit olan askerlerimizden Uzman Onbaşı İbrahim Albayrak'ın da acı bir hikayesi var.


Şehit Uzman Onbaşı İbrahim Albayrak

YAZA DÜĞÜNÜ VARDI

İbrahim Albayrak'ın dayısı Hayrullah Güvenç, kanser nedeniyle hayatını kaybetti. Ailesi bu cenazeye giderken, İbrahim Albayrak'ın şehit olduğu haberini aldı. Albayrak'ın 8 ay önce nişanlandığı, yaz ayları için düğün planı yaptığı öğrenildi.


şehit, İblid, İbrahim Albayrak, Enes Alper
ÖNCEKİ Bahçeli'den parti grubunu ayağa kaldıran sözler: Şam'a girelim SONRAKİ CHP'den CNN Türk'le ilgili yeni hamle