• USD  32,51
  • EURO  34,56
  • BORSA  9.548,09
  • ALTIN  2.492,03
SON DAKİKA

3 asker siyanür şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

3 asker siyanür şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

31 Ocak 2020 11:30

Malatya'da bir cinayet soruşturmasını yürüten jandarma ekipleri siyanür zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.


Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Bağtepe mahallesinde yol kenarında başından silahla vurulmuş halde bulunan, ardından kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybeden Hasan Gültekin cinayeti soruşturmasını yürüten jandarma ekipleri, cinayetle bağlantısı bulunduğu değerlendirilen bir kişinin evinde araştırma yaparken, toz halinde buldukları bir maddenin uyuşturucu olup olmadığını belirlemek için tadına baktı.

İHA'nın haberine göre, toz halinde olan maddeyi tadan 3 rütbeli asker, ev sahibine maddenin ne olduğunu sorduğunda 'siyanür' yanıtını alınca panikle hastaneye başvurdu.

Turgut Özal Tıp Fakültesi'nde zehirlenme şüphesi ile müşahede altına alınan askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ev aramasında bulunan toz halindeki beyaz maddenin siyanür olup olmadığı araştırılıyor.

Öte yandan Hasan Gültekin cinayeti ile ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri olayla bağlantısı bulunduğu belirlenen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 4 kişiden 3'ü serbest bırakılırken, cinayeti gerçekleştirdiğini itiraf eden S.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


asker, malatya, Siyanür
ÖNCEKİ Mucize Doktor zirvede SONRAKİ Dev şirketin gizemli sahipleri kim ?