• USD  32,32
  • EURO  35,06
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.308,86
SON DAKİKA

40 yıldır gülmeyen kadın!

40 yıldır gülmeyen kadın!

26 Temmuz 2015 19:32

İngiltere'de Tess Christian adlı kadın, yüzü kırışmasın diye 40 yıldır gülmediğini hatta kızının doğumunda bile gülümsemediğini açıkladı.


İngiltere’de yaşayan 50 yaşındaki Tess Christian'ın yüzünün kırışmasını engellemek amacıyla yaptığı tercih tüm dünyayı şaşırttı. Christian 40 yıldır gülmediğini ; hatta kızının doğumunda bile gülümsemediğini belirtti.

İngiliz Christian'a göre “etkileyici ve taze” görünümünü korumak bu yöntem oldukça işe yarıyor.

Daily Mail’de yer alan habere göre, yüz kaslarını kontrol etmeyi öğrenen Christian, “Kırışıklığım yok çünkü yüz kaslarımı kontrol etmeyi öğrendim. Herkes Botox yaptırıp yaptırmadığımı soruyor, yaptırmadım ve bunun, gençliğimden beri gülümsememem veya kahkaha atmamam sayesinde olduğunu biliyorum. Kararlılığım işe yaradı, yüzümde tek bir kırışıklık yok. Evet, genç kalmak istiyorum. Benim stratejim Botox’tan daha doğal ve herhangi bir pahalı güzellik kreminden etkili” sözleriyle kararının gerekçesini anlattı. 

GÜLMEME KARARINI İLK OLARAK KATOLİK OKULUNDA ALDI


Gülmeme kararını, ilk olarak kırışıklıkları oluşmasın diye almadığını belirten Christian, gittiği Katolik okulundaki rahibelerin çocukların gülmesinden hoşlanmadığı için gülmemeye başladığını, seneler içinde kırışıklığının oluşmaması nedeniyle yöntemine devam ettiğini söyledi. Gülmenin kendisine yakışmadığını düşünen Christian, “Gülümsediğimde akli dengesi yerinde değilmiş gibi gözüküyordum. İlham için, Marlene Dietrich gibi Hollywood ikonlarına baktım, o hiç gülmüyordu ve beğeniyordum” dedi.

Daha önce aralarında Kim Kardashian’ın da bulunduğu ünlülerden de gülmeyi “kırışıklığa neden olduğu için” azaltmaya çalıştığını söyleyenler olmuştu.


haber, haberler, ingiltere, gülmeyen kadın, Tess Christian
ÖNCEKİ Davutoğlu'ndan CHP ve MHP liderlerine telefon SONRAKİ Canlı bomba, kültür merkezine böyle girmiş