• USD  32,50
  • EURO  34,91
  • BORSA  9.714,60
  • ALTIN  2.438,01
SON DAKİKA

Abdulkadir Selvi yazdı: Reza Zarrab gizemi büyüyor

Abdulkadir Selvi yazdı: Reza Zarrab gizemi büyüyor

04 Aralık 2017 09:56

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugün kaleme aldığı 'Zarrab gizemi büyüyor' başlıklı yazısında dikkat çekici bir ifade kullandı ve "Ağzımızı açık bırakacak ilişkiler ağıyla karşılaşabiliriz" diye yazdı.


Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin bugün kaleme aldığı "Zarrab gizemi büyüyor" başlıklı yazısında dikkat çeken ifadeler yer aldı.

Selvi, "Zarrab’ın Miami’ye uçmadan önce ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlileriyle buluştuğu, ABD’ye girişte bir sorun yaşamayacağı konusunda güvence aldığı yönündeki iddiaları ispatlayacak delillere ulaşamadım. Ama peşini bırakmış değilim çünkü burnuma pis kokular geliyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Zarrab hakkında açtığı soruşturmanın sadece mal varlığı üzerinden ilerlemesi


yetmez. ABD’ye gidiş sürecinin de aydınlatılması gerekiyor. Eşi Ebru Gündeş, yakın korumaları ve avukatlarının vereceği bilgiler ile HTS kayıtları ve e-mail trafiği çarpıcı ilişkiler ağına ulaşmamızı sağlayabilir. İkinci bir Zarrab vakası yaşamamak için buna ihtiyaç olduğuna eminim. Ağzımızı açık bırakacak ilişkiler ağıyla karşılaşabiliriz" ifadelerini kullandı.

yazının devamı


abdülkadir selvi, istanbul, abd, rıza zarrab, HTS
ÖNCEKİ Soylu: Fetullah Gülen denilen sümsük.... SONRAKİ Memur ve emekliye ek zam umudu