• USD  32,37
  • EURO  34,95
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,36
SON DAKİKA

Abdullah Ağar ile Cübbeli Ahmet birbirine girdi! Takkeli put!

Abdullah Ağar ile Cübbeli Ahmet birbirine girdi! Takkeli put!

29 Şubat 2020 19:36

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün kendisini hedef alan açıklamarına sert sözlerle yanıt verdi.


Geçtiğimiz günlerde, Uşşaki tarikatının ‘Fatih Nurullah Efendi’ unvanlı lideri, Türkiye Cumhuriyeti’nin yıkıldığını ve yerine ikinci Osmanlı Devleti’nin kurulduğunu söylemiş, yeni padişahın ise Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etmişti.

Akılalmaz sözleri sosyal medya hesabından paylaşan güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, "Osmanlının yönetimine, gücüne, ekonomisine, DİNE ve BİLİME musallat olup koca imparatorluğu devirdiğiniz yetmedi, “İktidara destek verir görünerek”, Hilafeti ve Osmanlı’yı geri getireceğiz, “Tayyip Bey’i” padişah-halife yapacağız ayaklarına SON DEVLETİ de YIKACAKSINIZ DEĞİL Mİ?" ifadelerini kullanmıştı. 

''AĞAR NE BİLİYOR DA NE KONUŞUYOR'' 

Cübbeli Ahmet'in sosyal medya hesaplarından da yayınlanan bir sohbeti sırasında, Ağar'a yönelik sarf ettiği, ''Efendim Abdullah Ağar diye biri var. Adam güya, güvenlik uzmanı diye soru soruluyor. Adam şirk, şirk, şirk... Sanki ilahiyatçı, sanki hoca. Mezheplerden giriyor sünnetlerden çıkıyor. Yani ihtisas alanı da değil. Milletin kafasını karmakarışık etti. Tarikatlar şöyle, tarikatlar böyle... Ne biliyor da ne konuşuyor? Devletin istihbaratı ne yaptığını biliyor. İdlib'deki sorunu anlatacaklar, iki saat fuzuli yere bu işlere giriyor.'' sözlerine yanıt gecikmedi.

''VAHABİ OLAN SENSİN''

Abdullah Ağar, söz konusu videoyu Twitter hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi;

''İşimiz gücümüz yok!
Bir de bunlarla uğraşıyoruz:Ümmeti ve milleti parça parça edip neden oldukları bozguna dokununca

CÜPPELİ RUHBAN TAKKELİ PUT

Ahmet Hoca benden rahatsız olmuş.

1-Vahabi olan sensin, ben değil. Din/Sözde takva adı altında ettiğiniz cümlelerle/büründüğünüz kisvelerle/giydiğiniz kıyafetlerle Arap kültürüne/Arap yayılmacılığına hizmet eden sensin, ben değil. Baksana tipine, kıyafetlerine, sözlerine:
Süslü Ebu Cehil’e dönmüşsün!

2-Mutasavvıf görüntüsüyle, takva pozlarıyla Allah adamı ayaklarını artık bırak. Sen şefaat gibi-yanmaz kefen gibi-peygamberi rüyada gösteren terlik gibi CENNET SATIP CEHENNEM ALAN bir din tüccarısın.

3-Sen ve senin gibilerin güç, korku ve gizem satmak gibi bir hastalığınız var. Neymiş, istihbarat kimin kim olduğunu biliyormuş. Senin devletin yanındaymış rolü kesmen senin devletin yanında olduğuna değil ‘aynı din gibi’ devleti de menfaatlerin için kullandığına delalet eder.

4-Bak, beni öyle boş sanma. Senin gibilere 15 sene mi gömdüm. Belli etmem, uğraşım başka, ama bilirim biraz senin gibileri, senin gibilerin işlerini.

5-Öyle sakal sarık cübbe kendini cennetllik filan sanma. Yaptığın ruhbanlığın-din tüccarlığının-fetvacılığın bedeli ağırdır.

6-Her ne kadar beni karşına alsanda, gel sen beni dinle, bütün millete-ümmete ve insanlığa dost olduğum gibi sana da dostum. Benim ömrün şirkin bozguna dönüştüğü sözde İslam alanlarda geçti.

Dikkat et, hâlis din yalnız Allah'ındır. O'nu bırakıp kendilerine bir takım dostlar edinenler: Onlara, bizi sadece Allah'a yaklaştırsınlar diye kulluk ediyoruz, derler. Doğrusu Allah, ayrılığa düştükleri şeylerde aralarında hüküm verecektir.

Ayetin devamı:) Şüphesiz Allah, yalancı ve inkârcı kimseyi doğru yola iletmez. (Zümer-3)
***
Siz ve Allah'tan başka taptıklarınız, cehennemin yakıtısınız. Hepiniz oraya gireceksiniz. (Enbiya 98)''


cübbeli ahmet, Abdullah Ağar, Takke, Put
ÖNCEKİ Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a kahkaha tepkisi SONRAKİ Özgür Özel: Mehmetçiğin İdlib’de ne işi var?