• USD  32,49
  • EURO  34,95
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.434,95
SON DAKİKA

Abdurrahim Albayrak hastanede neden ağladı?

Abdurrahim Albayrak hastanede neden ağladı?

19 Nisan 2020 12:38

Corona virüsü yenen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, CNN Türk'te Hakan Çelik'e konuk oldu.


Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak CNN Türk'te Hakan Çelik'in konuğu oldu. Albayrak corona virüs sürecinde yaşadıklarını anlattı.

İşte Albayrak'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

14 gün hastanede kaldım. 18 Mart'ta hastaneye yatırıldım. Tesadüf eseri tespit edildi. Biraz hastaydım. Hastaneye gittim serum verdiler. Gribal şikayetle gittim. Sabahlara kadar öksürüyordum. Ateşim vardı. İlaçla bastırmaya çalışıyordum. Türkiye'de 10 Mart'ta hastalık çıktı ben de 18'inde hastaneye yattım. Şirkete gittiğimde çok bitkin oluyordum. Ateşim 37-38 civarı oluyordu. Bitkin bir vaziyetteydim. Çok acı çekiyordum. Bu tip hastalıkları eskiden de ayakta atlatıyordum. Şirket doktoru hemşiresi gelip serum takıyordu. O günleri böyle geçiriyordum.


 
Bir akşam eve gittiğimde eşim şikayetlerini anlattı. Sırtının çok ağrıdığını söyledi ve 'Beni hastaneye götür' dedi. 'Benim hiç halim yok hastayım şoför götürsün' dedim. 'Sen de gel bakıl' dedi. Yeşilköy'de hastaneye gittik. Tomografi çekildik. Ciğerlerimizin çok kötü olduğunu söylediler. O anı tarif edemem. 'Biz sizi bırakamayız' dediler. Eşim ağlamaya başladı. Onu ikna etmeye çalıştık. Nezih Barut devreye girdi. 'Ne olur çıkmayın' deyip yalvardılar. Ama nasıl ağlıyoruz. Odaya girdik, sanki kuş kafesine girdik. O an her şey aklınızdan geçiyor. Çok kötü şeyler düşündüm.

'Yapmayın Allah aşkına, başka insanları da yakmayın'

Kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama film şeritleri geçiyor aklınızdan. Allah hiç kimsenin başına vermesin. Bu başka bir şey. O gün bana corona virüs taşıdığımız söylediler. Bu bire bir coronadır. O an bütün sinirleriniz boşalıyor, bir ruh gibi oluyorsunuz. Eşimle aynı odada kaldık. Hastanedeyken Bakırköy'de sahile bakıyorum. Oluk oluk insanlar dolaşıyor. 'Yapmayın Allah aşkına, başka insanları da yakmayın' diyordum hastanede. İnsanlar hala farkında değil. Biz güçlü insanlarız. Biz pes etmeden Allah'ın izniyle yeneceğiz. Devletimize güvenelim. Doktorlarımızın söylediklerini dinleyelim.


virüs, abdurrahim albayrak, corona
ÖNCEKİ Burak Akkul: Herşey bilim kurgu filmi gibiydi SONRAKİ Independent Türkçe'ye erişim engeli