• USD  32,51
  • EURO  34,75
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.495,75
SON DAKİKA

Acun büyük sürprizleri açıkladı

Acun büyük sürprizleri açıkladı

14 Şubat 2018 09:17

Acun Ilıcalı Survivor 2018'deki eleme ve dokunulmazlık oyunlarındaki yeni kuralları açıkladı.


Survivor 2018'de Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde açıkladığı sürpriz değişiklikler herkesi şaşırttı. Survivor'ın Salı akşamı yayınlanan 3. bölümünde, Acun Ilıcalı yeni kuralları ve dokunulmazlık oyunundaki değişiklikleri açıkladı. Survivor 2018'de dokunulmazlık oyunlarında ve elemeye kalan isimlerin belirlenmesinde yeni kurallar geçerli olacak.


SURVIVOR 2018'E 4 YENİ YARIŞMACI DAHA GELİYOR
Acun Ilıcalı, önümüzdeki günlerde Survivor 2018'e dört yeni yarışmacının daha katılacağını açıkladı. Ilıcalı, 'Bu sene ilk defa survivorın yakın döneminde iki takıma da ikişer yarışmacı daha gelecek. Takımlardaki kız erkek dengesizliğini gidermek amacıyla bunu yapıyoruz. Ayrıca henüz oylama olmadığı için, dışardan gelen arkadaların size oylamayla ilgili bilgi vermeleri de mümkün olmayacak' dedi.

 

DİSKALİFİYE VE SAKATLIK OLURSA YENİ YARIŞMACILAR GELECEK
Ilıcalı, bu sene Survivor'da bir ilk daha olacağını açıkladı. Birleşme partisine kadar, eğer takımlarında bir yarışmacının sakatlanması veya diskalifiye edilmesi durumunda, dışardan yeni yarışmacının Survivor'a katılacağını da duyurdu. Survivor ana kadrosuna katılamayan, yedek listede olan Survivor adayları, diskalifiye ya da sakatlık durumunda yarışmaya katılabilecek.
HAFTADA TEK DOKUNULMAZLIK OYUNU OLACAK
Survivor 2018'de yapılan kritik değişikliklerden birisi ise dokunulmazlık oyunu oldu. Geçtiğimiz yıllarda, haftada iki defa dokunulmazlık oyunu yapılırken bu sene teke düştü. Artık elemeye kalan 3 ismi ise, kaybeden takımın konseyde oylaması, bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi ve haftanın en iyi performansına sahip yarışmacısı belirleyecek.

Önce dokunulmazlığı kaybeden takım ada konseyi yapacak ve oylama sonucunda ilk aday belirlenecek. Daha sonra ise bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı, ikinci eleme adayının ismini söyleyecek. Haftanın son eleme adayı ise, o hafta dokunulmazlığı kaybeden takımdan en iyi oyun performansına sahip olan yarışmacı belirleyecek.

 
HAFTADA 2 DEFA İYİ ADA YARIŞMASI
'Her hafta en iyiler oyununu 2 kere oynayacaksınız erkekler ve kızlar olarak. Bundan sonra bu oyun ada oyununda olacak. Bu oyunu kazanan arkadaşlar takımlarına daha iyi şartlar sunmuş olacak'


survivor, tv8, 2016, acun, diskalifiye, pefomans
ÖNCEKİ Arınç'ın damadına büyük suçlama SONRAKİ Kılıçdaroğlu için kan donduran sözler