• USD  32,61
  • EURO  34,79
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.503,17
SON DAKİKA

Acun Ilıcalı: Ben yırttım, şimdi sıra sizde

Acun Ilıcalı: Ben yırttım, şimdi sıra sizde

31 Mayıs 2020 11:43

Hürriyet’ten Hakan Gence’nin sorularını yanıtlayan televizyoncu Acun Ilıcalı, geçmişte yaşadığı sorunları ve şu anki konumuna nasıl geldiğini anlattı.


Acun Ilıcalı, yaptığı işleri anlatırken “Geçenlerde arkadaşlarıma espri olarak, “İleride bir parti kuracağım. Partinin adı da Rahat Parti olacak” dedim. Sloganım da, “Ben yırttım, şimdi sıra sizde” olur herhalde” ifadelerini kullandı.

Ilıcalı’nın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

– Hayatımın 25 yaşına kadar olan bölümünde 10 bin insanda ancak bir kişinin yaşayacağı zorluk ve acıları yaşayıp bu noktaya geldim.

– 25 yaşıma kadar; bir trafik kazası geçirdim, boynum kırılacak derecede hasar gördü, yanımdaki arkadaşımı kaybettim. Okuldan atılmış, iflas etmiş, evlenip boşanmıştım. Annemi ve babamı bir trafik kazasında kaybetmiştim ve kızım o kazadan ağır yaralı kurtulmuştu.

“BEN YIRTTIM ŞİMDİ SIRA SİZDE”
– Bu kadar dipten, bir şekilde bulunduğum yere gelmek benim için hayalini bile kurabildiğim bir şey değildi. Sanırım kendi hayallerimi bitirdiğim için artık insanların hayallerini kovalıyorum. Geçenlerde arkadaşlarıma espri olarak, “İleride bir parti kuracağım. Partinin adı da Rahat Parti olacak” dedim. Sloganım da, “Ben yırttım, şimdi sıra sizde” olur herhalde (gülüyor).

– Seyirciyle bu iletişimim yıllardır var. Katıldığım herhangi bir programın reytingini ciddi derece yükseltiyorum. Bunun için her gün şükrediyorum, büyük gurur…

– Şöhrete dayalı bir hayatım yok. İç dünyamın da şöhretle bir bağlantısı yok. Dostlarımla, çocuklarımla vakit geçirip zaten kendi çevremin bana verdiği sevgiyle yeteri kadar doyuma ulaşıyorum. Bu konuda karnım tok. Toplumdan aldığım sevgiyse üzerine tatlısı oluyor.


acun ılıcalı
ÖNCEKİ AREA anketine göre AKP hızla oy kaybediyor SONRAKİ Gelecek ve DEVA partilerinin kongre tarihleri belli oldu!