• USD  32,38
  • EURO  35,03
  • BORSA  9.138,22
  • ALTIN  2.326,89
SON DAKİKA

Acun Ilıcalı hangi takımı satın alıyor?

Acun Ilıcalı hangi takımı satın alıyor?

17 Mayıs 2020 10:25

Acun Ilıcalı'nın hangi takımı alacağı merak konusuydu. Acun'dan konuya ilişkin flaş bir açıklama geldi.


Ünlü televizyoncu Acun ılıcalı, Ertem Şener'in Instagram canlı yayınına katılıp birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Verdiği her açıklamanın, yaptığı her yayının olay olduğunu söyleyen Ilıcalı, 'Avrupa'dan kulüp satın alma projesi'nin hedeflerini anlattı ve Süper Lig'de sezonun geri kalanını değerlendirdi.

Dominik'ten yayına katılan Acun ılıcalı ilk olarak orada bulunan ve Ersin Korkut'un hayatını kaybeden köpeğine çok benzeyen bir köpeği yayına çıkardı.

Ilıcalı, Ersin Korkut'un arkadaşlarının ünlü oyuncuya, ölen köpeğine benzer bir köpek aldıklarının müjdesini verdi.

İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları:


"Konuştuğum zaman manşet oluyorum. Adamızda konuştuğumuz şeyi alıp manşete taşıdığında ben burada oturup açıklama yapan bir tipe dönüşüyorum. Bundan çok mutlu değilim açıkçası."

Mesela geçen gün bir yayında 'Bir hayalin var mı?' dediler. 'Avrupa'da bir kulüp alabilirim' dedim. Ertesi gün her yerde 'Acun kulüp alıyor' haberleri çıktı."

"BAKIŞ AÇIM ABRAMOVIC GİBİ OLMAK DEĞİL"

Öyle bir şey düşünüyorum gerçekten. Bakış açım Abramovic gibi Chelsea'yi almak değil. Güzel bir kulüp almak istiyorum. Alacağım kulüpte de hedefim Türk ve dünya futboluna yıldız kazandırmak.

"MURAT BOZ'U TÜRKİYE O SES'LE TANIDI"

Ben kendi mesleğimde daha önce dikkat ederseniz isimleri şov dünyasına kazandırdım. Murat Boz'u O Ses'e aldığımda çok kaliteli bir isimdi. Kaliteli bir sesti. Bunu kendisi de söylediği için rahatça konuşuyorum. Çok kaliteliydi ama popülaritesi biz dozdaydı. Ben Murat'ı O Ses'e aldım bütün Türkiye Murat'ı tanıdı. Murat'taki cevheri ortaya çıkardık. Murat Türkiye'nin sevgilisi oldu.


acun ılıcalı, murat boz
ÖNCEKİ Çalışma hayatında büyük değişim geliyor SONRAKİ Komutanı Fetöcülerin ihalesi mi yaktı?