• USD  32,40
  • EURO  35,15
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,29
SON DAKİKA

Adalet Teyze’ye 39 saat sonra operasyon

Adalet Teyze’ye 39 saat sonra operasyon

17 Haziran 2017 10:52

Sivas'ta bir apartman dairesinin giriş kapısının önünde av tüfeğiyle rastgele ateş ettikten sonra kendisini eve kilitleyen kadının evine 39 saat sonra özel harekat polisi destekli operasyon düzenlendi.


Yenişehir Mahallesi 3. Sokak'ta bir apartmanın 8. katında ikamet eden ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öne sürülen 54 yaşındaki Adalet G. dairesinin giriş kapısının önünde av tüfeğiyle rastgele ateş etti.

Bu sırada koridorda bulunan komşuları olayı yara almadan atlattı. Bina sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisler, kendisini eve kilitleyen Adalet G.'yi dışarı


çıkmaya ikna edemeyince bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri ile özel harekat timleri gönderildi.

Trafik ekipleri de apartmanın önünden geçen yolları araç trafiğine kapattı. 39 saat boyunca zaman zaman evinin balkonuna çıkan Adalet G., sokakta bekleyen polislerle konuştu. Adalet G.'nin balkondan atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri apartmanın bahçesine balon yatak sererken, kadının evinin doğalgazı da kesildi.

Sivas'ta hareketli anlar: Apartmanda tüfekle ateş eden kadın korkulu anlar yaşattı
ÖZEL HAREKAT 39 SAAT SONRA OPERASYON YAPTI

Kendini eve kitleyen ve hiç kimseye kapıyı açmayan Adalet G.'nin evine İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy'un koordinesinde özel harekat polislerinin de katılımıyla uyuduğu sırada operasyon yapıldı. Adalet Teyze evinden alınarak sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından hastaneye götürüldü. (İHA)


özel harekat, yenişehir, sivas, adalet, teyze, pompalı tüfek
ÖNCEKİ Burs kılıfıyla kara para transferi SONRAKİ Barış Manço'nun mirasını oğlu açıkladı