• USD  32,33
  • EURO  35,19
  • BORSA  8.718,11
  • ALTIN  2.245,63
SON DAKİKA

Adnan Hoca'nın gözdesi yakalandı

Adnan Hoca'nın gözdesi yakalandı

16 Temmuz 2018 10:23

Adnan Oktar ve örgütüne yönelik yapılan operasyonda, Adnan Oktar'ın gözde kediciği olarak anılan ve her yerde aranan Tülay Kumaşçı'nın gözaltına alındığı belirtildi.


Adnan Oktar ve grubuna yönelik sürdürülen soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Polisin yaptığı operasyonda kaçtığı iddia edilen Adnan Oktar’ın kediciklerinden Tülay Kumaşcı’nın gözaltına alındığı öğrenildi. İTÜ Matematik Mühendisliği mezunu Tülay Kumaşçı, örgütün hiyerarşik yapısı içinde ‘bacı’ olarak adlandırılıyordu.


Operasyonun hedefinde 106’sı kadın 235 kişi bulunuyor. Yapılan operasyonlarda şu ana kadar 186 kişi yakalandı. Oktar grubunun önemli isimlerinden Tarkan Yavaş ise polis tarafından aranıyor. Öte yandan mali polisin yaptığı operasyondan sonra Türkiye genelinde 45 kişinin daha şikayette bulunduğu öğrenildi.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon başladığı günden bu yana 2 kız çocuğunun aileleriyle birlikte Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek Adnan Oktar ve grubu tarafından “cinsel taciz” şikayetinde bulunduğu öğrenildi. Soruşturma kapsamında polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu bugüne kadar toplam 17 kız çocuğunun cinsel tacize uğradığının tespit edildiği kaydedildi.

Adnan Oktar ve grubuna yönelik devam eden soruşturma kapsamında şikayetlerin sadece yurt içinden gelmediği de öğrenildi. Hollanda, Katar, Almanya, Azerbaycan, Kazakistan ile Avusturya’da bulunan bazı mağdurların büyükelçilik ve başkonsolosluklara başvurarak şikayetçi oldukları belirtildi.
Play this for 1 minute and see why everyone is addictedVikings: Free Online Game 
 
 
 
 

 


istanbul, emniyet, tülay kumaşçı, adnan oktar
ÖNCEKİ İşsizlik rakamları açıklandı SONRAKİ CHP'de Kılıçdaroğlu'nun koltuğu sallanıyor