• USD  32,54
  • EURO  34,89
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.431,24
SON DAKİKA

Afrin'de 9 terörist öldürüldü

Afrin'de 9 terörist öldürüldü

02 Mart 2018 09:29

Afrin'de ATAK helikopterleri ile 9 terörist etkisiz hale getirildi. Afrin'de şu ana kadar 2222 terörist etkisiz hale getirildi, 116 nokta teröristlerden temizlendi. Raco için operasyonun başladığı belirtiliyor


Harekatta bugün 42. gün. Dün Afrin'den şehit haberleri geldi. TSK'dan yapılan açıklamada, 8 askerin şehit olduğu, 26 asker, polis ve korucunun ise yaralandığı belirtildi. Çatışmalar, 1083 rakımlı tepede yoğunlaştı. 

TSK'dan yapılan son açıklamaya göre 2222 terörist etkisiz hale getirildi. Afrin'de şu ana kadar 116 nokta teröristlerden temizlendi. 

9 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Zeytin Dalı Harekatı'nda, ATAK helikopterleri ile yapılan atışlar sonucu, Afrin'in batısında tespit edilen 9 terörist etkisiz hale getirildi. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan bilgilendirmede, milli ve yerli ATAK helikopterlerinin, Zeytin Dalı Harekatı'nda kara birliklerine yoğun ateş desteği sağlamaya ve PKK/KCK/PYD-YPG ile DEAŞ'a mensup terör örgütü unsurlarının korkulu rüyası olmaya devam ettiği bildirildi.

Bilgilendirmede, Afrin'in batısında tespit edilen PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu 9 teröristin ATAK helikopterleriyle yapılan atışlar sonucunda etkisiz hale getirildiği kaydedildi.


pyd, pkk, terörist, Afrin, atak, zeytin dalı
ÖNCEKİ İlahiyatçıdan çok tartışılacak zina açıklaması SONRAKİ Aykut Kocaman : Aşağılanmış hissetmedim