• USD  32,36
  • EURO  35,00
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.322,99
SON DAKİKA

Ağaoğlu: Boşanmalar artar

Ağaoğlu: Boşanmalar artar

16 Mart 2020 09:46

Ağaoğlu, liglerin ertelenmesi gerektiği yorumlarına şöyle yanıt verdi.‘Biz şu anda lideriz, lig tescil edilsin, Trabzon şampiyon edilsin. Buna kargalar bile güler. Liglere ara verilirse, seyircisiz oynanırsa 1 ay sonra boşanma davalarına bakacak hakim de bulamayız ülkede.”


TRABZONSPOR Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig’in 26. haftasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuşurken, basın mensuplarının karşısına maske ile çıktı. Ağaoğlu, coronavirüs hakkında “Bana sorarsanız, biz şu anda
lideriz, lig tescil edilsin, Trabzon şampiyon edilsin. Buna kargalar bile güler. Liglere bu kadar fazla ara verilirse, seyircisiz oynanırsa 1 ay sonra boşanma davalarına bakacak hakim de bulamayız. İnsanların stresini attığı, meşgul olduğu bir olgu Türkiye’de futbol” ifadelerini kullandı.

"Bariz verilmeyen penaltımız var"

AĞAOĞLU şöyle devam etti: “İlk yarı bariz bir penaltı pozisyonu var. Gaziantep’te sayılmayan gol, burada verilmeyen, VAR’a bile gidilmeyen bir penaltı. Bunları konuşmaya hala devam ediyorsak demek ki hala bir şeyler sıkıntılı. En önemli faktör maçı seyircisiz oynamamız. Seyircisiz oyun
dan ciddi şekilde en fazla etkilenen bizim sahamızdaki tek ciddi maçımızdı. Seyirci desteğiyle hafta içerisinde 41 bin taraftar istemiştik. Başakşehir açısından baktığımız zaman onlar açısından herhangi bir sıkıntı yok. Motivasyon anlamında biz biraz sıkıntı yaşadık.”


trabzonspor, taraftar, seyirci, ahmet ağaoğlu
ÖNCEKİ Karantinaya uymayana büyük ceza SONRAKİ Fransa'dan korkutan Koronavirüs açıklaması