• USD  32,50
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.434,38
SON DAKİKA

Ahmet Hakan ameliyat oldu

Ahmet Hakan ameliyat oldu

02 Ekim 2015 17:44

İstanbul Teşvikiye’deki evinin önünde önceki gece dört kişinin saldırısına uğrayan Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, ameliyata oldu. Hakan'ın ameliyathaneden hastane odasına çıktığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.


Bugün 13.00 sıralarında evinden ayrılarak Amerikan Hastanesi’ne giden Ahmet Hakan, bir dizi tetkikin ardından burnundaki kırık nedeniyle saat 15.00’de ameliyata alındı. Başarılı geçen operayonun ardından Hakan ameliyathaneden odasına çıkarıldı.

Genel anestezi altında yapılan ameliyat sonrası Ahmet Hakan’ın genel durumuna bakılarak geceyi hastanede mi yoksa evinde mi geçireceği netleşecek. Öte yandan Hakan’ın kaburgasındaki kırıklar için ise operasyon yapılmayacağı öğrenildi. Kırıkların kendi kendine kaynaması beklenecek.

BELLİ Kİ PLANLI BİR OLAY

Ahmet Hakan’ın evine ziyaretler ikinci gün de devam etti. Hakan’ı evine ziyaret eden Milliyet Yazarı Güneri Cıvaoğlu yaptığı açıklamada “Bu tip olaylar gerçekten çok acı. Ahmet’le daha bir hafta önce yemekteydik. Dikkat etmesini söyledim. Ama dikkat etsen de nereye kadar… Belli ki planlı bir olay... Bunun arkasında kimin olduğunu bilemiyorum. Ama her kim varsa bütün yüreğimle kınıyorum. Ben aynı zamanda bir hukukçuyum. Bunun için kim yaptı diye teori kurmak istemiyorum. Ama her kimse yürekten kınıyorum. Bu olayın arkasında kimin olduğunu polisin ortaya çıkarması gerekiyor” dedi. Öte yandan gün içinde Hakan’ın birçok yakını ve arkadaşı evine ziyarette bulundu.

SALDIRI ÖNCESİ KEŞİF İDDİASI

Ahmet Hakan’a saldıran 4 kişi arasında yer alan Kamuran Ergin’in olaydan iki gün önce Nişantaşı’nda keşif yaptığı iddia edildi. Ahmet Hakan’ın evinin yakınında bir kafeteryaya pazartesi akşamı oturmaya gelen Kamuran Ergin’in çevreyi kontrol ettiği söyleyen mahalle sakini İbrahim Bilge “Bu kişi sokağa gelip binaları izliyordu. Birkaç defa gördüm. Ahmet Hakan’a yapılan saldırının adından bu kişiyi televizyonda gördüm. Buraya gelip etrafı izleyen adam buydu. Buradaki kafelere oturup gidiyordu. Mahallenin insanı olmadığı için çok dikkat çekiyordu” dedi.

Hürriyet


ameliyat, ahmet hakan, saldırı, amerikan hastanesi
ÖNCEKİ AKP'den Cumhuriyet'in iddiasına yalanlama SONRAKİ Dolar 3 liranın altına geriledi