• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Ahmet Hakan Fehmi Koru'yu Gülen'li fotoğrafla vurdu

Ahmet Hakan Fehmi Koru'yu  Gülen'li fotoğrafla vurdu

25 Mayıs 2017 12:34

Bugün köşelerde Fehmi Koru'nun Fethullah Gülen'li fotoğrafı var. Ahmet Hakan da o fotoğrafı köşesinden kullandı ve Fehmi Koru'ya veryansın etti.


Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında FETÖ'nün kıymetlisi dediği Fehmi Koru'ya ve ona itibar eden yargıya yüklendi.

 
 
Daha Fazla Bilgi
Sözcü gazetesine yönelik FETÖ soruşturmasında tanık olarak ifade vermesine tepki gösteren Hakan, bugünkü yazısında "Fehmi Koru'nun şahitliği kabul edilir mi?" diye sordu.

Koru'nun yıllarda Zaman'ın başyazarlığını yaptığını Gülen'nin sofrasında yemekler yediğine dikkat çeken yazar, köşesine Gülen'le yemek yerken çekilmiş fotoğrafını koydu.

KORU'NUN GÜLEN'LE FOTOĞRAFI

Fehmi Koru'nun fotoğrafı 12 yıl başyazarlık yaptığı Cemaatin amiral gemisi olan Zaman Gazetesi döneminden kalma. Fehmi Koru ile Fethullah Gülen dar kapsamlı başbaşa bir yemekte görünüyor.

Fotoğraftakiler kim? : Fethullah Gülen'in sağ tarafındaki Burhan Kuzu, karşısında yüzü görünmeyen kişi ise Hüseyin Gülerce. Fehmi Koru'nun tam karşısındaki İlahiyat Profesörü Ahmet Keleş. FETÖ darbe girişimi sonrası itirafçı oldu.

FETÖ’den tutuklu Alaattin Kaya’nın baş dostu olduğunu hatırlatan Hakan, "17/25 Aralık’tan sonra bile “Fetullah Hoca bu işlerin içinde yoktur” diye yazılar yazdı. Ankara ile Pensilvanya arasında postacılık görevini üstlendi." diye yazdı.

"ÇILDIRIRSIN VALLAHİ"

Koru'nun bunca şeye rağmen FETÖ şüphelisi bile sayılmamasını eleştiren Ahmet Hakan, yazısını böyle tamamladı:

“Burak Akbay’ın babası Ertuğrul Akbay, fi tarihinde benim kulağıma oğlunun Cemaat evlerine takıldığını fısıldamıştı galiba” demesi...

Mahkemelerimiz tarafından çok büyük bir ifşa ve çok makbul bir şahitlik olarak kabul gördü. Ve bu nedenle Burak Akbay hakkında FETÖ’cülükten yakalama kararı çıkarıldı.

Fehmi Koru tanık... Burak Akbay sanık...
Fehmi Koru tanık... Ahmet Şık sanık...
Fehmi Koru tanık... Kadri Gürsel sanık...
Fehmi Koru tanık... Musa Kart sanık...
Fehmi Koru tanık... Barbaros Muratoğlu sanık...

Çıldır, çıldır, çıldırırsın vallahi..."


ahmet hakan, fetullah gülen, fetö, fehmi koru, burak akbay
ÖNCEKİ İngiltere, ABD ile bilgi paylaşımını durdurdu SONRAKİ Ağrı'dan acı haber! 2 şehit