• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Ahmet Hakan Melih Gökçek'in de gideceğini yazdı

Ahmet Hakan Melih Gökçek'in de gideceğini yazdı

03 Ekim 2017 10:06

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan , "Aldığım istihbarata göre sırada Bursa Belediye Başkanı varmış. Balıkesir Belediye Başkanı varmış. Pek ihtimal vermiyorum ama Melih Gökçek de varmış" dedi.


stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasının ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de gitti. Konuyu köşesine taşıyan Ahmet Hakan, "AK Parti’de istifa ettirilen belediye başkanları olayı bütün hızıyla devam ediyor. Kadir Topbaş’tan sonra...Dün de Düzce Belediye Başkanı istifa ettirildi / etti" dedi. Aldığı bir istihbaratı paylaşan Ahmet Hakan, Aldığım istihbarata göre sırada Bursa Belediye Başkanı varmış. Balıkesir Belediye Başkanı varmış. 


Pek ihtimal vermiyorum ama Melih Gökçek de varmış" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son MKYK toplantısında İstanbul’dan sonra 5 ilde belediye başkanının da 2019’u beklemeden ayrılacağını belirtti. MKYK sonrası ilk olarak dün AK Partili Düzce Belediye Başkanı görevinden istifa etti.

MKYK toplantısında Kadir Topbaş’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifasının konuşulması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti örgütü ve belediyelere yönelik başlatılan değişim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, “Tüm il ve ilçe başkanları ile sorumlu arkadaşlar çalışıyor. Bize ayak uyduramayanlar gidecek. Millet nezdinde karşılığı olan, çalışan isimlerle yola devam edeceğiz” dedi.

 


erdoğan, ahmet hakan, melih gökçek, istifa, bursa, belediye
ÖNCEKİ Yerli otodan vergi alınmayacak SONRAKİ Enflasyon rakamları açıklandı