• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

AK Parti'de erken seçim alarmı

AK Parti'de erken seçim alarmı

21 Temmuz 2015 16:17

AK Parti bir yandan CHP ile koalisyon görüşmelerini yürütürken öte yandan dümeni erken seçime kırdı


İzmir’de 30 ilçe başkanı ile toplantı yapan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, sandık yönetim kurullarının oluşturulması, üyelerin aktif hale gelmesi talimatlarını verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bayram nedeniyle aradığı 81 ilin il başkanına erken seçime hazır olmaları talimatını da vermişti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, kentteki 30 ilçe başkanıyla toplantı yaptı. Delican, basına kapalı toplantının ardından yaptığı açıklamada, ilçe başkalarına verdiği talimatları şöyle anlattı:

"Her sandıkta dokuz kişilik yönetim kurullarının oluşturulmasını istedim. Her sandıkta gençlik kollarından, kadın kollarından ve ana kademe ilçe yöneticilerinden üçer kişi olacak. Bu kurul, sandık çevresinde propaganda yapacak. Bu konuda çok hassasım. Denetimini ilçeleri dolaşarak kendim yapacağım. Ayrıca parti üyeliğinin kağıt üzerinde kalmaması aktif hale gelmesi için üyelerin aranmasını istedim. Parti aidiyetini artıracağız, üyeyle sıcak temas kuracağız. İlçe danışma kurulu toplantılarını yeniden başlatıyoruz. Her ilçede partililer biraraya gelip sorunları paylaşacak çözüm önerilerinde bulunacak.


koalisyon, ahmet davutoğlu, akp, haber, erken seçim
ÖNCEKİ Davutoğlu: Bir şüpheli tespit edildi SONRAKİ Fenerbahçe'nin Suruç kararı