• USD  32,38
  • EURO  35,01
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.326,03
SON DAKİKA

AKİT kulak muayenesi yapmak isteyen doktoru hedef gösterdi

AKİT kulak muayenesi yapmak isteyen doktoru hedef gösterdi

29 Eylül 2020 15:46

Akit, 'başörtüsü mağduriyeti' adı altında işini yapmaya çalışan bir doktoru hedef gösteren bir haber yaptı


Türkiye koronavirüsle mücadle konusunda aylardır canla başla çalışan ve Akit gazetesi yine işini yapmaya çalışan doktoru hedef gösterdi. "Kafadan sorunlu kulak doktoru! Hafız hastaya başörtü zulmü" başlıklı bir haber yapan Akit, Ümraniye Devlet Hastanesi KBB Hekimi Hidayet Hakan Tiregül'ü hedef gösterdi.

Akit'in birinci sayfasından da "Hafız hastaya başörtüsü zulmü" başlığı ile duyurduğu habere göre, Saliha Albayrak ismindeki hafız olduğu belirtilen hasta kulak ağrısı şikayeti için gittiği Ümraniye Devlet Hastanesi'nde başını açmaya zorlandı ve açmadığı için muayene edilmedi!

Ancak Akit'in haberinden de anlaşılıyor ki, Doktor Hidayet Hakan Tiregül, başörtüsü ile muayene etmesinin mümkün olmadığını söylediği hastaya başındaki boneyi çıkarmasına gerek olmadığını ancak başörtüsünü çıkarmadan muayene edemeyeceğini ve kulağını temizleyemeyeceğini söylüyor. Saliha Albayrak isimli hasta ise bunun üzerine tedavi olmadan hastaneyi terk edip durumu Akit gazetesine bildiriyor.

Dr. Tiregül ise yaşanan durumu “İki başörtüsü vardı (boneyi kastediyor), bir tanesini çıkarmasını söyledim. Çıkarmadı. Gerekli mercilere kendisinden şikayetçi olacağım” sözleri ile açıkladı.


akşt, tirebolu, bone
ÖNCEKİ AYM Başkan'ı Arslan'ın kitabı sakıncalı mı bulundu? SONRAKİ TBMM Başkan'ı Şentop:İdam cezası düşünülebilir