• USD  32,33
  • EURO  35,05
  • BORSA  9.015,62
  • ALTIN  2.295,48
SON DAKİKA

AKP Doğu Perinçek'e ne mesaj verdi?

AKP Doğu Perinçek'e ne mesaj verdi?

07 Haziran 2020 13:34

AKP'den 22'inci dönem milletvekili olan Emin Şirin, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e Şamil Tayyar tarafından yanıt verilmesine dikkat çekti.


Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek önceki gün yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için "İslamcı Kemalist" ifadesini kullanmış ve Şamil Tayyar'dan "haddini bil" şeklinde yanıt almıştı.  

Halkweb'te Atakan Sönmez'e konuşan Emin Şirin, Perinçek'e Tayyar tarafından yanıt verilmesinin düşünülmesi gerektiğini vurguladı. 


Şirin, "AK Parti, Perinçek'e Şamil Tayyar seviyesinde cevap vermekle kendisini hangi rütbede gördüğünü göstermiş oldu" dedi.

Şirin, özetle şunları söyledi:  

"AK Parti, Doğu Perinçek'e Şamil Tayyar seviyesinde cevap vermekle kendisini hangi rütbede gördüğünü göstermiş oldu. Tayyar'ın resmi bir görevi var. Kendisi tanıtımda sorumlu. 

Doğu Perinçek'in seviyesi Saray'ın gözünde Şamil Tayyar. Fahrettin Altun cevap vermedi. Bir grup başkanvekili cevap vermedi. Doğu Perinçek'i eskiden beri tanırım. Sevdiğim biri. Demokrasi ve hukuk devleti anlayışı olarak çok uzak yerlerde duruyoruz." 

 


akp, doğu perinçek, şamil tayyar
ÖNCEKİ Bekir Coşkun'un sağlık durumu açıklandı SONRAKİ Yoksulluk sınırı açıklandı