• USD  32,58
  • EURO  34,78
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.501,53
SON DAKİKA

AKP'li isimden kendini yakan adam için skandal tepki

AKP'li isimden kendini yakan adam için skandal tepki

07 Şubat 2020 18:18

AKP Ağrı Belediye Meclisi Üyesi Selma Gökçen, kendini ateşe veren Adem Yarıcı'nın ardından "Böyle ucuz siyasi manevraları millet yemez" dedi.


Artan hayat pahalılığı ve derinleşen yoksullukla birlikte son dönemde birçok yurttaş, işsiz ve aç olduğunu dile getirerek kendini ateşe vermişti.

Bugün Hatay da benzer bir olay yaşanmış ve sabah saatlerinde Valilik binası önünde bir kişi kendini yakma girişiminde bulunmuştu. Adem Yarıcı isimli yurttaş, kaldırıldığı Hatay Devlet Hastanesinden Mersin Devlet Hastanesi yanık ünitesine sevk edilmek üzere giderken Hatay Dörtyol ilçesi mevkisinde ambulansta geçirdiği kalp krizi sonucu  hayatını kaybetti.

Öte yandan AKP Ağrı Belediye Meclisi Üyesi Selma Gökçen ise sosyal medya hesabından Yarıcı’yla ilgili skandal bir tepki verdi.

CHP’li Barış Yarkadaş’ın olayla ilgili yaptığı paylaşıma yanıt veren Gökçen, “Kimse açlıktan kendini yakmaz.” deyip şu ifadeleri kullandı:

“Öyle olsaydı Nijerya, Çad, Zambiya, Haiti, Madagaskar, Yemen ve Sierra Leone gibi ülkeler de insan kalmazdı. Böyle ucuz siyasi manevraları millet yemez”


ağrı, hatay, barış yarkadaş, selma gökçen
ÖNCEKİ Çocuklarım aç diyerek valilik önünde kendini yakan adam hayatını kaybetti! SONRAKİ Tuzla'daki Piyade Okul Komutanlığı'nda yangın! Çok sayıda patlama meydana geldi