• USD  32,34
  • EURO  35,12
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.308,38
SON DAKİKA

AKP'li vekile göre işsizlik yok, kimse iş beğenmiyor!

AKP'li vekile göre işsizlik yok, kimse iş beğenmiyor!

23 Ekim 2019 09:15

AKP'li Halil Etyemez'den ilginç bir çıkış geldi. Etyemez Türkiye’de işsizlik ve ekonomik krizin yaşanmadığını söyledi. Etyemez'e göre şirketler çalıştıracak eleman bulamıyormuş.


AKP Konya İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan  Halil Etyemez, Türkiye ekonomisinin dışardan müdahalelerle yıpratılmaya çalışıldığını belirtti. Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre; Etyemez, “Barış Pınarı Harekatı ile Türkiye, ekonomi üzerinden tehdit edildi” dedi.

EKONOMİK KRİZ YAŞAMADIK
AKP iktidarı boyunca ekonomik anlamda  kriz yaşanmadığını öne süren AKP'li Etyemez, “Bu ülkede 17 yıldır iktidarda bulunan  partiyiz. Bugüne kadar ekonomik kriz yaşamamış bir ülkeyiz. Sadece  kısa bir dönem ekonomik daralma yaşadık. Bu da dışarıdan bize yapılan müdahalelerle ilgiliydi. Bu ekonomik daralmadan bir an önce toparlanmaya geçişimizin sebebi güçlü başkanlık sistemidir” dedi.

 

İŞ VAR ELEMAN YOK
Artan işsizlik rakamlarına değinen Halil Etyemez, işsizlikle ilgili ilginç yorumlarda bulunarak şöyle konuştu: “Suriye krizi yaşanmadan önce Konya'da iş adamlarımızla yaptığımız toplantılarda kimsenin iş beğenmediğini belirtip, eleman bulmakta zorluk çektiklerini anlatmışlardı. Buna da şahidiz.”


konya, başkanlık, eleman, halil etyemez
ÖNCEKİ Dış basından bomba Türkiye yorumları SONRAKİ Cumhurbaşkanı maaşına 7 bin lira zam