• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

AKP'li vekiller de Erdoğan'ın korumalarından şikayetçi

AKP'li vekiller de Erdoğan'ın korumalarından şikayetçi

07 Ekim 2019 08:49

AK Parti'nin Kızılcahamam kampının son gününde bakanlar ve bazı parti yöneticilerinin yaptığı sunumların ardından vekiller sıkıntılarını dile getirdi. Eleştirilerin hedefinde Bakan Albayrak ve Cumhurbaşkanlığı korumaları vardı.


AK Parti’nin Kızılcaham kampı dün tamamlandı. Milletvekilleri, enflasyonun düştüğünün açıklanmasına karşın sürekli yeni zamlar geldiğini belirterek "Bu zamları vatandaşa anlatamıyoruz" eleştirisini getirdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın korumalarından yakınan bir milletvekili, “Organizasyonlarda bizi itip kakıyorlar. Milletvekiline bunu yapan vatandaşa daha kötü davranıyordur” dedi.

Kampta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül milletvekillerine sunum yaparken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da yeni sistemin bir yılını değerlendirdi.

Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcı Mahir Ünal, sunumunda partinin mevcut söylemi ile artık 40 yaş üstü seçmene hitap eder hale geldiğini, yeni dönemde genç seçmeni partiye çekmeye dönük çalışmalara odaklanılması gerektiğini söyledi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kuzey Irak ile ilişkilerin düzeldiğini, sınır kapılarının açılacağı bilgisini verdi. Erbil’deki konsolosluk personelini öldüren kişilerin yakalandığını, Türkiye’ye verilmesini istediklerini anlattı.


erdoğan, koruma, abdülhamit gül, kızılchamam
ÖNCEKİ Kadirova'nın avukatından sürpriz karar SONRAKİ İktidar yazarından çarpıcı FETÖ itirafı