• USD  32,38
  • EURO  35,00
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.324,14
SON DAKİKA

AKP'liler de Berat Albayrak’ın gitmesini istiyor...

AKP'liler de Berat Albayrak’ın gitmesini istiyor...

20 Aralık 2019 15:03

AKP yönetiminin yaptırdığı ve bir çok başlığın yer aldığı geniş kapsamlı ankette Berat Albayrak şoku yaşandı. İktidarın yaptırdığı geniş kapsamlı ankete göre, yurttaşlar kabinede en çok damat Berat Albayrak’ın değişmesini istiyor.


Ankete göre Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın tanınırlık oranının yüksek bir oranda olduğu görülürken, ortaya çıkan sonuçlar, kabinede en çok değişmesi istenilen bakanın da Berat Albayrak olduğunu ortaya koydu.

Yeniçağ’dan Fartih Ergin’in haberine göre, çarpıcı sonuçların yer aldığı anket, Albayrak’ın olası bir kabine revizyonunda koltuğunu korumasına karşılık diğer bakanların değişmesinin başta AKP seçmeni olmak üzere kamuoyu için çok fazla önem taşımayacağını yansıttı.

Anket sonuçlarının, ekonominin bir türlü rayına oturtulamamasının yanında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadının bakan olmasının da etik bulunmadığı için Albayrak’ın en çok değişmesi istenen bakan olduğunu gösterdiği öğrenildi. 

Toplumun olası bir kabine değişikliğinden en büyük beklentisinin Berat Albayrak’ın değişmesi olduğunu ortaya koyması, AKP’de yaşanan bir başka tartışmayı da akıllara getirdi.

Bir süre önce Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın “Türkiye İçin Değişim Başlıyor” sloganıyla gerçekleştirdiği il ziyaretlerinin AKP’de rahatsızlık uyandırdığı ortaya çıkmış ve parti içerisinde bazı çevreler, Albayrak’ın Erdoğan sonrasında “lider” olmak için kendi tanıtımını ve reklamını yaptığını öne sürmüştü.


ekonomi, akp, berat albayrak, Hazine ve Maliye Bakanı
ÖNCEKİ Erdoğan, Kanal İstanbul ile ilgili Katar iddiasını doğruladı SONRAKİ Mahkemede ayağa kalkmayan avukat salondan çıkarıldı