• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Akşener'in yanıtına MHP'den yanıt: Fettan kahkaha!

Akşener'in yanıtına MHP'den yanıt: Fettan kahkaha!

02 Ağustos 2019 16:18

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli'ye Meral Akşener'in kahkahası ile yanıt veren İYİ Parti'ye "Aslında atılan tweet değil, fettan bir kahkahadır" diyerek yanıt verdi.


Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin İYİ Partilileri MHP’ye davet ettiği tweet’inin ardından İYİ Parti hesabından yapılan Meral Akşener’in kahkahalı cevabına yanıt geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Akşener’in görüntüleri için “İp müdiresinin attığı cevabi tweet, her şeyi ortaya sermektedir. Aslında atılan tweet değil, fettan bir kahkahadır” dedi.

Bahçeli “Buluşma yerimiz zillet değil millettir” demişti

MHP lideri Bahçeli özetle şunları söylemişti:

“(…) 3-4 Ağustos 2019 tarihinde İYİ Parti’nin 4.Olağanüstü Kurultayı yapılacaktır. Çağrım şudur: Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir.

“Buluşma yerimiz zillet değil millettir. Kucaklaşma zamanı gelmiştir. İYİ Parti’nin Olağanüstü Kurultay’ında MHP’yle bütünleşme ve birleşme hamlesi Türkiye’nin gücüne güç katacak, yarım asırlık davamızı birlik ve dirlik içinde geleceğe taşıyacaktır.”

Akşener’den Erdoğan’a: Ne dedin bu arkadaşa?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bahçeli’nin tweet’leri sonrası bir gün öncesinde gerçekleşen Devlet Bahçeli – Tayyip Erdoğan buluşmasından sola çıkarak Erdoğan’a şu soruyu yöneltti:


meral akşener, mhp, semih yalçın, fettan
ÖNCEKİ Hablemitoğlu'ndan Rasim Ozan tepkisi SONRAKİ Kadın Dernekleri: MHP açıklamaları cinsiyetçi ve belaltı..