• USD  32,52
  • EURO  34,58
  • BORSA  9.548,09
  • ALTIN  2.492,38
SON DAKİKA

Aleyna'nın konserini bastılar

Aleyna'nın konserini bastılar

26 Eylül 2017 14:51

Adana Film Festivali’nin ilk günü düzenlenen Aleyna Tilki konseri, sahneye atılan yabancı cisimlerin ardından bariyerleri aşan seyircilerin alana hücum etmesi üzerine yarıda kaldı


Aleyna Tilki, sahneye çıkıp şarkılarını seslendirmeye başladıktan kısa süre sonra bariyerleri aşan yüzlerce kişi sahneye doğru akın etti. İlk etapta gelenleri sahneden uzaklaştırmaya çalışan güvenlik görevlileri yetersiz kalınca sanatçı henüz birkaç şarkı bile söylemeden 15 dakika sonra atılan yabancı cisimler ve sahneye akın eden izleyiciler yüzünden alanı korumalar eşliğinde terk etti. Konserin başlamadan bitmesi, Aleyna Tilki’yi izlemeye gelen Adanalıları hayal kırıklığına uğratırken, geleneksel festival organizasyonuna da gölge düşürdü.

Aleyna Tilki için çoğunluğu genç binlerce Adanalı, Seyhan Nehri kıyısında oluşturulan Sinema ve Kültür Sanat Kasabası'ndaki konser alanına akın etti. Girişlerin ücretsiz olması ve güvenlik zafiyetinin de etkisiyle alanda adeta izdiham görüntüleri ortaya çıktı. Konser alanının Cono aşireti mensuplarının yaşadığı Sinanpaşa Mahallesi'ne çok yakın olması da izleyici profili konusunda kafalarda soru işareti oluşturdu.


adana, konser, seyhan, cono, aleyna tilki, sinanpaşa
ÖNCEKİ Suriye yönetiminden flaş özerklik açıklaması SONRAKİ Yeni bir para birimi geliyor