• USD  32,37
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.071,88
  • ALTIN  2.326,06
SON DAKİKA

Ankara'da ikinci köpek faciası

Ankara'da ikinci köpek faciası

04 Aralık 2020 12:14

ANKARA'da oturduğu binanın bodrumunda 68 köpeği, kafeslerin içinde elverişsiz koşullarda ticari amaçla beslediği için para cezası uygulanan Cangül Ç.'den sonra kayınvalidesi Fatma Ç.'nin de köpekleri uygunsuz koşullarda beslediği ortaya çıktı.


ANKARA'da oturduğu binanın bodrumunda 68 köpeği, kafeslerin içinde elverişsiz koşullarda ticari amaçla beslediği için para cezası uygulanan Cangül Ç.'den sonra kayınvalidesi Fatma Ç.'nin de köpekleri uygunsuz koşullarda beslediği ortaya çıktı. Fatma Ç.'nin evine yapılan polis baskında 9 köpek ve 6 kediye el konulurken, kadına da para cezası uygulandı.

Keçiören ilçesinde bulunan binanın bodrum katında kafeslerin içinde uygunsuz koşullarda beslenen 23'ü yavru 68 köpek tespit edildi. Sesleri çıkmaması için ses telleri kesildiği iddia edilen ve ticari amaçla beslenen köpeklere, önceki gün yapılan baskında el konularak Keçiören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne teslim edildi. Köpeklerin sahibi Cangül Ç.'ye, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu 5'inci Maddesi gereğince hayvan başına 181 TL olmak üzere toplam 12 bin 308 TL ceza uygulandı.


ÖNCEKİ İnce:CHP’nin durumuna çok üzülüyorum SONRAKİ Babasının istismarına uğrayan çocuktan şok ifade