• USD  32,38
  • EURO  35,06
  • BORSA  9.094,83
  • ALTIN  2.326,75
SON DAKİKA

Anneler günü kutlu olsun

Anneler günü kutlu olsun

10 Mayıs 2020 10:27

2020 Anneler Günü maalesef koronavirüs salgını nedeniyle biraz sönük geçebilir. Sosyal mesafe ve izolasyon nedeniyle annesiyle görüşemeyecek olanlar olacaktır.


Yine de annelerimize güzel hediyeler ve mesajlar yollayabiliriz. İşte hediyenize not olarak iliştirebileceğiniz veya direkt olarak gönderebileceğiniz güzel ve anlamlı Anneler Günü mesajları...


Anneler Günü mesajları
Anne güllerin bezemesi, gülden deste anne, sözümde tutuklu, tarifsiz beste anne, yanar yürek, can bitkin kafeste, anne hasret bağırda, anne içimde aheste. Seni çok seviyorum anne, anneler günün kutlu olsun.

Gücüme güç, umuduma umut katan annem. Seni çok ama çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun!

Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.
Biricik annem.. Anneler günün kutlu olsun. Her zaman senin küçük bebeğinim..

Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.


Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.


anne, mesaj
ÖNCEKİ Bahçeli'den CHP'ye sert tepki SONRAKİ 5 milyon anne açlık sınırının altında