• USD  32,54
  • EURO  34,92
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.439,65
SON DAKİKA

Arda Turan transferi için olay sözler!

Arda Turan transferi için olay sözler!

17 Temmuz 2015 16:43

Atletico Madrid formasını 4 yıl giydikten sonra Barcelona'ya imza atan Arda Turan'ın sürpriz transferine ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.


Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, Arda Turan'ın Barcelona'ya transferinde Türkiye'deki bazı büyük firmaların büyük rol oynadığını iddia ederek, "Arda'nın gönlünde İngiltere'de futbol oynamak yatıyordu. Ancak ticari çıkarlar, yani reklam anlaşmaları bu isteğin önüne geçti. Olaylar öylesine hızlı gelişti ki bunun karşısında duramadık" ifadelereini kullandı.
İspanya'da Cadena Cope radyosuna konuşan Enrique Cerezo, "Türkiye büyük bir ülke ve Arda bu ülkede tam anlamıyla bir idol haline getirildi. Bazı çevreler Arda Turan'ın Barcelona'da oynamasını istedi ve başarılı da oldular" dedi.
Arda'nın kişilik olarak 10 numara bir insan olduğunu vurgulayan Atletico Madrid Başkanı, "Arda, Barcelona'ya katkı yapacaktır. Yıldızlar topluluğu olan Barcelona, Arda'yı transfer ettiğine göre o da bir yıldızdır. O yüzden takıma kazandırdılar. Arda'nın, Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle bir başka takıma kiralık verilmesi artık bizim sorunumuz değil. Barcelona'ya başkan olacak kişinin bu konuyu halletmesi gerekiyor" şeklinde konuştu. Mehmet ÇİFTÇİ (DHA)


haber, arda turan, atletico madrid, transfer, Barcelona
ÖNCEKİ Bu hafta 9 yeni film vizyonda SONRAKİ Krizdeki komşuya Türk turist akını