• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Arnavutluk yine sallandı... Üç günde üçüncü deprem

Arnavutluk yine sallandı... Üç günde üçüncü deprem

28 Kasım 2019 14:49

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi'nden yapılan son dakika açıklamasına göre Arnavutluk'ta 5.1 büyüklüğünde yeni bir deprem meydana geldi.


Geçtiğimiz salı günü Arnavutluk'da merkez üssü Dıraç şehrine 15 kilometre mesafede bulunan 6,3 büyüklüğündeki deprem meydana gelmişti. Yine dün gece 5,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi'nden yapılan son dakika açıklamasına göre Arnavutluk'ta 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi Arnavutluk'ta merkez üssü başkent Tiran'ın 42 km batısı olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Yerel saatle 11:52'de meydana gelen deprem yerin 20 km altında oluştu. Son deprem sebebiyle can ya da mal kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

ÖLÜ SAYISI 39'A YÜKSELDİ

Geçtiğimiz salı günü Arnavutluk'da merkez üssü Dıraç şehrine 15 kilometre mesafede bulunan 6,3 büyüklüğündeki deprem meydana gelmişti. Bu depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 39’a yükseldi.
Bölgede başta Türk arama kurtarma ekipleri olmak üzere diğer ülkelerden gelen ekipler enkaz altında kalanlara ulaşmak için çalışmaları sürdürüyor.

Arnavutluk Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, depremde ölenlerin sayısının 39’a çıktığı bildirildi.


ÖNCEKİ Abdulkadir Selvi’den flaş iddia: AKP’li vekillere konulan Babacan yasağı! SONRAKİ Cem Uzan seçimlere girecek mi?