• USD  32,34
  • EURO  35,11
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.311,51
SON DAKİKA

Aydın Doğan'a pankartlı veda

Aydın Doğan'a pankartlı veda

06 Nisan 2018 13:09

Dünyanın anbean takip ettiği satış resmen gerçekleşti. Resmi imzalar atılmasının ardından Doğan Medya, Demirören Grubu'na geçti.


Devir işleminin gerçekleştirildiği, Doğan Holding’in Üsküdar Altunizade’deki yönetim binasında akşam saatlerinde her iki şirketin yetkilileri hazır bulundu. İmzaların atıldığı toplantıya Doğan Medya Grubu adına Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ile Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve avukatları katılırken, Demirören Holding adınaysa Yıldırım Demirören, Meltem Demirören ve avukatları katıldı.

BÜTÜN MEDYA ŞİRKETLERİ SATILDI
Atılan imzalarla birlikte Doğan Medya Grubu şirketlerinden Posta, Fanatik, DHA, Doğan TV, Kanal D, CNN Türk, Hürriyet, YAYSAT ve D Smart artık Demirören Medya Grubu’na geçmiş oldu. Doğan Grubu bu satış karşılığında Demirören Holding’den, yaklaşık 890 milyon dolar ödeme alacak.

AYDIN DOĞAN VEDA EDİYOR
Edinilen bilgilere göre, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ile birlikte Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ Trump Towers’ta bulunan Posta Gazetesi ve Doğan Burda Dergi Grubu’na, ardından da Hürriyet Dünyası ve Doğan TV’ye gelerek çalışanlarla veda edecek.

AYDIN DOĞAN’A “BİZ SENİ ÇOK SEVDİK” PANKARTI İLE VEDA
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ile birlikte Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ da Posta Gazetesi ve Doğan Burda Dergi Grubu ardından Hürriyet Dünyası ve Doğan TV’de çalışanlara veda edecek. Öte yandan Kanal D’nin binasına bu vedadan önce Mayi bir bayrak üzerine ‘biz sizi çok sevdik’ mesajının asıldığı görüldü.


medya, aydın doğan, Veda, demirören, arzuhan doğan
ÖNCEKİ Canan Karatay'dan bu kez de peynir önerisi SONRAKİ Türkiye’nin intihar haritası belli oldu