• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Aziz Yıldırım'ı şikayet eden açıklandı

Aziz Yıldırım'ı şikayet eden açıklandı

11 Ağustos 2016 10:07

Yıldırım'ın eski avukatı Faik Işık, gazeteci Hüseyin Gülerce'nin, "Aziz Yıldırım, bir işadamına 'Fethullan Gülen'in yanında ne işiniz var' dedi, o kişi de bu lafları yetiştirince, Gülen şike operasyonunu yaptırdı" şeklindeki açıklamasında sözü edilen kişinin İhsan Kalkavan olduğunu iddia etti.


Bir dönem Fethullah Gülen’in en yakınları arasında yer alan gazeteci Hüseyin Gülerce, geçtiğimiz günlerde CNN Türk’te katıldığı programda, 3 Temmuz 2011’deki Şike Operasyonu’nu yaptıran kişinin Gülen olduğunu iddia etmişti.

Gülerce, “Spor dünyasından bir isim Fethullah Gülen’e Aziz Yıldırım’ın kendisi hakkındaki sözlerini yetiştirmiş. Yıldırım bir gün uçakta bu şahsa ‘Senin Fethullah Gülen’in yanında ne işin var’ şeklinde sözler etmiş. Bu şahıs Gülen’e bu sözleri aktarınca Fethullah Gülen de Aziz Yıldırım’a taktı. Neden Aziz Yıldırım’a taktı? Türkiye’nin en çok taraftarı olan kulübün başkanı bu zihniyetteyse kendisine zarar verebilir düşüncesiyle. Şike davası Aziz Yıldırım’ı tasfiye etmek içindi” ifadesini kullanmıştı.

Aziz Yıldırım’ın Şike Davası’ndaki avukatlarından Faik Işık, Hüseyin Gülerce’nin sözünü ettiği kişinin İhsan Kalkavan olduğunu iddia etti.


fetullah gülen, Aziz Yıldırım, hüseyin gülerce, faik ışık, ihsan kalkavan
ÖNCEKİ O tweette af ipuçları SONRAKİ Sıla: Sözlerimin arkasındayım