• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Babacan'dan Erdoğan'a:28 Şubat Sizin İktidarınızda Yaşıyor

Babacan'dan Erdoğan'a:28 Şubat Sizin İktidarınızda Yaşıyor

04 Mart 2022 09:03

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 6 muhalefet partisi liderinin bir araya gelmesiyle ilgili "28 Şubat ittifakı" benzetmesi yapan Cumhurbaşkanına yanıt verdi.


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 6 muhalefet partisi liderinin bir araya gelmesiyle ilgili "28 Şubat ittifakı" benzetmesi yapan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "28 Şubat; sağınıza aldığınız krizlerin ortağı Bahçeli ve solunuzdaki küçüğün de küçüğü Perinçek ile sizin iktidarınızda yaşıyor." yanıtını verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gezi olaylarıyla, 17- 25 Aralık emniyet, yargı darbe girişimiyle, çukur eylemleriyle, sınırlarımıza yığılan terör örgütleriyle, 15 Temmuz'la, ekonomik tuzaklarla başaramadıklarını 28 Şubat ittifakı projesiyle elde edemezler, edemeyecekler. " demişti. 


Babacan'dan Erdoğan'a yanıt 
Ali Babacan, Twitter hesabından 6 muhalefet partisi liderinin yuvarlak masa etrafında toplanarak Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni'ni imzalamasına 28 Şubat göndermesi yapan Erdoğan'a şu yanıtı verdi: 

"Sayın Erdoğan, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem çalışmamıza "28 Şubat ittifakı" demiş. Sayın Erdoğan; biraz yavaş olun ve unutmayın: 28 Şubat; sağınıza aldığınız krizlerin ortağı Bahçeli ve solunuzdaki küçüğün de küçüğü Perinçek ile sizin iktidarınızda yaşıyor."

 


ÖNCEKİ Devlet Bahçeli Meral Akşener'i Neden Telefonla Aradı? SONRAKİ Benzin ve motorine bu gece de zam geliyor