• USD  32,54
  • EURO  34,90
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.434,95
SON DAKİKA

Babacan'ın eşi ve oğlu da koronaya yakalandı

Babacan'ın eşi ve oğlu da koronaya yakalandı

30 Ağustos 2020 13:00

andı DEVA Partisi lideri Ali Babacan, kendisinin ardından test yapılan eşi Zeynep Babacan ile küçük oğlu Emir'in de koronaya yakalandığını açıkladı: "Üçümüzün de şikayetleri aynı: Halsizlik, ateş, yoğun kas ve eklem ağrıları."


DUVAR – Korona virüsü testi pozitif çıkan DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, hastalığının beşinci gününde Twitter hesabından açıklama yaptı. Ailesinin de koronaya yakalandığını belirten Babacan şu mesajları paylaştı:

* Bugün COVID-19’la beşinci günümüz, karantinadayız. Benden hemen sonra eşim Zeynep ve küçük oğlumuz Emir’in de testleri pozitif çıktı. Üçümüzün de şikayetleri aynı: Halsizlik, ateş, yoğun kas ve eklem ağrıları.

* Bu süreçte tekrar şahit oldum ki, sağlık çalışanlarımızın hakkı çok büyük. Büyük fedakarlıklarla çalışıyorlar. Ben hepsine teşekkür ediyorum, onlara minnettarız. Lütfen onların emeklerini, özverilerini kanıksamayalım. Üzerimize düşen tedbirleri yerine getirmekte titiz olalım.

* Arayan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Yoğunluk ve yorgunluktan aramalarına dönemediklerim olduysa kusuruma bakmasınlar. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen kendinize dikkat edin, uzmanları ve sağlıkçılarımızı dinleyin.


ali babacan, deva, korona
ÖNCEKİ Ahmet Hakan'dan Kızılay'ın Etleri ile ilgili sert tepki SONRAKİ Kanal İstanbul anketinde dikkat çeken sonuçlar