• USD  32,33
  • EURO  35,05
  • BORSA  9.015,62
  • ALTIN  2.295,48
SON DAKİKA

Bahçeli grup toplantısında Trump'ı eleştirdi

Bahçeli grup toplantısında Trump'ı eleştirdi

09 Ekim 2018 11:11

Bahçeli konuşmasında, "ABD’nin güven vermeyen samimi olmayan tutumuna bakarak terörle mücadeleyi sürdüremeyiz. ABD başkanı Türkiye’yi tek kullanımlık çay poşeti gibi gördüğü beraberce kılıç dansı yaptığı ülkelerle karıştırmasın"dedi


Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

Vatanımızda gözü olanlar geleceğimize pranga vurmaya kalkanlar içine düştükleri durumun ağır faturasına katlanmıştır. Bugüne kadar amaçlarına vasıl olamamışlardır. Terörizmi milletimizle hesaplaşma vasıtası görenler Türkiye’nin ne gerçek dostu ne de müttefikidir. Türk milleti teröre boyun eğmez, eğmemiştir.

Batman’da 8 kahramanımız şehit düştü. Yurdumuzun her köşesi mateme büründü. Bizim için uzman çavuşların kadroya alınması, özlük haklarının düzeltilmesi tarihi ve milli bir hedeftir. Kahramanlar mahcup kalamaz, yüz üstü bırakılamaz.

Türkiye terörle mücadelesini haklı yollarla sürdürmektedir. Milli bekamızın güvencede kalmasını buna bağlıdır.

Kandil’de nefret kuluçkasına yatan terör elebaşlarını niye yakalanamaz. Biz bu katillerin kökünün tümden kazınmasını istiyoruz. PKK’nın 5 tepe yöneticisinin haklarından gelmek, döktükleri kanın hesabını sormak bugün olmayacaksa ne zaman olacaktır. FETÖ’cüler yabancı ülkelerden teker teker getirilirken PKK terör örgütünün yöneticileri neden getirilmesin. Şerefsizlere hayat neden zindan edilmesin.

Fırat’ın doğusundaki terörist yapılanmasına sessiz kalınırsa vatan çok ciddi belirsizliklerin ortasına düşer. Türk devleti Fırat’ın doğusuna kilitlenmiştir bu önemli bir gelişmedir.

 
“ABD BAŞKANI SORUMSUZ VE ŞUURSUZ TAVRIYLA NİFAK SAÇMAKTADIR”

Hani teröristler Menbiç’i terk edeceklerdi. Açıktan kazılan çukurlar neyin nesidir? ABD, terör örgütü PYD-PKK’ya silah takviyesine devam etmektedir. ABD’nin güven vermeyen samimi olmayan tutumuna bakarak terörle mücadeleyi sürdüremeyiz. ABD başkanı Türkiye’yi tek kullanımlık çay poşeti gibi gördüğü beraberce kılıç dansı yaptığı ülkelerle karıştırmasın. 
ABD Başkanı sorumsuz ve şuursuz tavrıyla nifak saçmaktadır.

KAYIP GAZETECİ

Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın akıbetini merak etmekteyiz. Türkiye mafya vari yöntemlerin, örtülü operasyonların geçiş güzergahı değil. Suç varsa gereği derhal yapılmalıdır.


tbmm, türkiye, kandil, bahçeli, grup
ÖNCEKİ Eski medya patronu ‘mafyadan’ tutuklandı SONRAKİ Yeni Gelin setinde aşk bombası