• USD  32,36
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.324,88
SON DAKİKA

Bahçeli'den o videodaki görüntülere tepki

Bahçeli'den o videodaki görüntülere tepki

25 Aralık 2016 08:49

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Sosyal medyada dolaştırılan ve iki askerimizin yakıldığını gösteren vahşet temalı video eğer doğruysa, eğer bu canilik yapılmışsa, IŞİD’in içte ve dışta tüm eli kanlı teröristleri son ferdine kadar yok edilmelidir. dedi


Bahçeli özetle şunları söyledi:

DİYARBAKIR’I RİSKE ATARIZ
“Türkiye’nin 24 Ağustos’ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı kesinlikle zaferle taçlanmalıdır. Irak ve Suriye’yi mesken tutmuş terör örgütleri Türkiye’nin bekasını ileri düzeyde tehdit etmektedir. El Bab’dan elimiz boş dönersek, Diyarbakır’ı riske atarız,Ankara’yı tehlikeye sokarız. ABD, seçim ve tercihini gecikmeden, geciktirmeden yapmalıdır. Ya Türkiye Cumhuriyeti, ya terörizmin kanlı niyeti.

MERAK DERHAL GİDERİLMELİ
Sosyal medyada dolaştırılan ve iki askerimizin yakıldığını gösteren vahşet temalıvideo eğer doğruysa, eğer bu canilik yapılmışsa, IŞİD’in içte ve dışta tüm eli kanlı teröristleri son ferdine kadar yok edilmelidir. El Bab, bu şerefsiz zebanilerin tepesine yıkılmalı, alayı birden yakılmalıdır. Bu videonun gerçekle ilişkisi var mıdır? IŞİD’in elinde bulunan askerlerimizin son durumu nedir? Milli vicdanda beliren şüphe ve merak derhal giderilmelidir.

CHP’YE SERT ELEŞTİRİLER
Cumhurbaşkanı’nın ya anayasal sınırlarına çekilmesi veya filli durumun hukuki bir boyut almasını önermiştim. MHP sözünün ardında, fikri çizgisinin yanındadır. Biz de siyasi bir kırıklık ve taviz söz konusu değildir. Tartışılan rejim değildir, olamayacaktır. Bırakalım Türk milleti nasıl ve hangi sistemle yönetileceğine karar versin.

Biz dibi görünmeyen kuyudan su içmeyiz. Biz iki uçurum yakasını bileştiren çürük ve her an çökecek tahta köprüden geçmeyiz. HDP’nin yedek kulübesine dönmüş, PKK’nın kervan bekçiliğine soyunmuş, Türkiye muhaliflerinin sığınağı olmuş CHP’nin istese de bizim millet ve vatan sevdamıza kafası basmaz.” 


mhp, video, Rejim, el bab, d, evlet bahçeli
ÖNCEKİ Feto'nin serveti 150 milyar dolar SONRAKİ Kumpas mağduru yarbay cepheyi anlattı