• USD  32,33
  • EURO  35,01
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.318,81
SON DAKİKA

Bakan uyardı: Otellere Suriye tuzağı

Bakan uyardı: Otellere Suriye tuzağı

16 Nisan 2018 12:42

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik yaptığı operasyonun ardından turizmcilere kritik bir çağrıda bulundu.


Bazı tur operatörü ve acentelerinin bu operasyonu fırsata çevirmeye çalıştığına dikkat çeken Çavuşoğlu, otellerin bu tuzağa düşmeyip fiyat kırmamalarını istedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik yaptığı operasyonun ardından bazı acente ve tur operatörlerinin fiyat indirimi iddialarıyla ilgili, "Bazı tur operatörleri ve acenteler fiyat kırmak için algı operasyonu yapmaya çalışıyor. Kesinlikle hiçbir otelci bu tuzağa düşmesin, fiyat kırmasın, fiyat indirimine gitmesin" dedi.

''BİZLE ALAKASI YOK''

Bakan Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Bazı tur operatörleri ve acenteler fiyat kırmak için algı operasyonu yapmaya çalışıyor. Kısa süreli bir operasyon ve bizim sınırlarımızın çok ötesinde yapılan bir operasyondur. Bizim sınırlarımızla alakası yoktur. Kesinlikle hiçbir otelci bu tuzağa düşmesin, fiyat kırmasın, fiyat indirimine gitmesin" dedi.

REKOR KIRACAĞIZ

Acentalara da seslenen Bakan Çavuşoğlu, "Fırsatı ganimete çevirmeyin. Acentalar fırsatı ganimet bilmesin. Birkaç saat süren askeri operasyonun etkisi de kısa sürer. Bu yıl turist rekoru kıracağız inşallah" diye konuştu.


mevlüt çavuşoğlu, otel, operatör, tur, Fırsat, acenta, ganimet
ÖNCEKİ Erdoğan'dan altın ve dolar çıkışı SONRAKİ CHP'den Taksim'de oturma eylemi