• USD  32,60
  • EURO  34,83
  • BORSA  9.522,81
  • ALTIN  2.491,69
SON DAKİKA

Barcelona'dan Arda için 6 aylık program

Barcelona'dan Arda için 6 aylık program

09 Temmuz 2015 14:39

FIFA'nın verdiği transfer yasağı nedeniyle yeni transfer Arda Turan'ı Ocak ayına kadar oynatamayacak olan Barcelona, milli futbolcumuz için adaptasyon programı belirledi.


Arda Turan'ın Atletico Madrid'de 4 sezon oynamasına rağmen İspanyolcayı henüz öğrenememesi büyük bir handikap olarak gören Barcelona, yıldız futbolcunun dil öğrenmesi için özel hoca tutacak. Arda'ya İspanyolcanın dışında Katalan dili de öğretilecek.
Teknik direktör Luis Enrique'nin isteği üzerine Arda Turan, başka bir takıma kiralanmayacak ve takımla tüm antrenmanlara katılması sağlanacak. Yıldız futbolcunun Katalunya'ya ve Barcelona kentine alışması ve kulübün felsefesini tanıması birinci öncelik olacak. Milli futbolcumuzun tüm iç ve dış saha maçlarında tribünde olması istenecek. Maç bitimlerinde Arda'nın soyunma odasına girmesi sağlanacak. Arda'ya ayrıca, önümüzdeki haftadan itibaren kendisine ev tutması için bölgeler gösterilecek.
Arda'nın, Atletico Madrid forması giydiği dönemde Madrid kentinde Türklerden oluşan özel şöförü, tercümanı ve Türk yemekleri yapan aşçısı bulunuyordu. Milli futbolcunun, bu kişileri Barcelona'ya da getirmesi bekleniyor.


haber, haberler, arda turan, atletico madrid, barcelon
ÖNCEKİ İşte AKP'nin Meclis Başkanvekili SONRAKİ Kadın turisti Çinli sanıp saldırdılar