• USD  32,54
  • EURO  34,90
  • BORSA  9.710,28
  • ALTIN  2.427,30
SON DAKİKA

Barcelona'dan Bursaspor'a transfer

Barcelona'dan Bursaspor'a transfer

10 Ağustos 2015 18:39

Bursaspor, Barcelona'nın geçtiğimiz sezon Deportivo La Coruna'ya kiraladığı 24 yaşındaki forvet Isaac Cuenca ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.


Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Isaac Cuenca'nın yanı sıra İspanyol futbolcunun eşi, annesi, babası, kız kardeşi ve akrabaları da katıldı.
Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, "Altyapısı dünyanın en iyi kulüplerinden biri olan Barcelona'dan gelen bir oyuncuyu Bursaspor'a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Takıma katkı sağlayacağını umut ediyoruz. Cuenca ile 3 yıllık anlaşmaya vardık. Camiamıza ve takımıma hayırlı olsun" dedi.
Daha sonra konuşan Cuenca ise,"Bana ilgi göstererek hoşgeldin, diyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız için en güzelini yapmak için elimden gelini ortaya koyacağım" dedi.
Cuenca, basın mensuplarının sorusu üzerine, "İlk gelişimde küçük pürüzler kalmıştı. Detaylar çözüme kavuşunca imza atmak için geldim. Başkan ve yardımcılarına transferde gösterdikleri fedakarlık için teşekkür ediyorum. Bursa şehri çok hoşuma gitti. Her şey var görünüyor. Tesisler beni çok mutlu etti. Bir futbol takımı için her şey var. Gördüğüm maçlarımızı oynayacağımız modern bir stat. Her şey yepyeni. Güzel başarılara imza atacağız. O statta kendimi gösterebilmek için şimdiden büyük bir heyecan yaşıyorum" ifadelerini kullandı. Cemal EKENTOK - Faruk KAHRAMAN (DHA)


haber, transfer, bursaspor, Barcelona, Isaac Cuenca
ÖNCEKİ Zekeriya Öz için yakalama kararı! SONRAKİ Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu tekrar görüşecek