• USD  32,36
  • EURO  35,02
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.324,17
SON DAKİKA

Başkanlar gelmeyin dedi

Başkanlar  gelmeyin dedi

03 Nisan 2020 11:57

Başkanlar ilçelerindeki hastane, yatak kapasitesi ve sağlık ekipmanının yeterli olmadığını belirterek, bahar aylarında Kuşadası, Didim, Fethiye, Marmaris, Bodrum ve Çeşme’ye gelmemeleri uyarısında bulundu


Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran yayınladıkları video ile vatandaşlara seslendi.

Başkanlar yayınladıkları videoda; ilçelerindeki hastane, yatak kapasitesi ve sağlık ekipmanının yeterli olmadığını belirterek, vatandaşların kendilerinin sevdiklerinin ve ilçe sakinlerinin sağlığını tehlikeye atmamak adına bahar aylarında Kuşadası, Didim, Fethiye, Marmaris, Bodrum ve Çeşme’ye gelmemeleri uyarısında bulundu.

Başkanların vatandaşlara seslendiği videoda ayrıca ‘Evde kalın, sağlığınıza dikkat edin, sosyal mesafenizi koruyun’ çağrısında da bulunuldu. İşte Başkanların videoda kullandığı ifadeler; Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel: Merhaba, bildiğiniz üzere Kuşadası’nın da içinde olduğu turist ilçelerimize bahar aylarından itibaren yüz binlerce yerli ve yabancı turist geliyor. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay: Didim Belediyesi olarak diğer bütün turistik ilçelerimizle birlikte temizlik ve hijyen çalışmalarımızı en üst seviyeye çıkardık ve düzenli olarak bu çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Ancak bu yeterli değil! Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay: Çünkü ne yazık ki yaşanabilecek sağlık sorunlarına karşı Marmaris’in içinde bulunduğu hiçbir turistik ilçemizin hastane yatak kapasitesi ve sağlık ekipmanı bu aylarda yaşanacak yoğunluğu kaldırabilecek durumda değil! Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca: Fethiye ve diğer turist ilçelerimize bu dönemde gerçekleştireceğiniz bir ziyaret sizleri ve ilçedeki sağlık sistemini riske sokabilir. Dikkatli olmak hepimizin en büyük sorumluluğudur. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Vatandaşlarımızdan ricamız; kendilerinin sevdiklerinin ve diğer vatandaşlarımızın sağlığını önemsemeleri ve bu bahar aylarında zamanlarını Bodrum ve diğer turistik ilçelerimizde değil, evlerinde geçirmelidir. Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran: Sizin sağlığınız her şeyden değerli ve kıymetli… Bu günler geçtikten sonra Çeşme ve tüm turistik ilçelerimizde yeniden eskisi gibi keyifli bir şekilde tatil yapacak, gönlümüzce eğleneceğiz.


bodrum, kuşadası, ömer günel, vide
ÖNCEKİ Rüştü Reçber sigara içtiği için.... SONRAKİ AKP rant peşinde koşuyor! CHP’li belediyeye su yok