• USD  32,37
  • EURO  35,02
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.323,50
SON DAKİKA

Bayram'da Bodrum'a 4 milyon turist bekleniyor

Bayram'da Bodrum'a 4 milyon turist bekleniyor

21 Haziran 2017 12:11

Bodrum'da sıcak havayla birlikte bayrama sayılı günler kala kentteki hareketlilikte arttı.Bayram tatilinde ise kente 4 milyona yakın turist bekleniyor.


Haftasonu başlayacak tatil öncesinde sahillerde, renkli görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının 21 dereceye yükseldiği turistik kentte, plajlar yerli ve yabancı turistlerle doldu. Plajda güneşlenenlerin yanı sıra kendisini kuma gömenler, su sporları yaparak serinlemeye çalışanlar göze çarptı.

Bazı beach club’lar ise denizin içerisine salıncak kurup, köpük partileri düzenleyerek turistlerin eğlenceli vakit geçirmesini sağladı. Gümbet Plajındaki Alora Beach’ın düzenlediği köpük partisinde onlarca kişi, müzik eşliğinde çılgınca dans etti, eğlendi.

BAYRAM'DA MAHŞERİ KALABALIK

Ramazan Bayramı'na 4 gün kala tatilciler de Bodrum'a akın etmeye başladı. Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşların bayram ve yaz tatilini bir arada geçirmek için ilçeye giriş yapmaya başladı. Hafta sonu tatili ile birlikte 5 günlük bayram tatilini 9 güne çıkarmak isteyen vatandaşlar erkenden Bodrum’a akın etmeye başladı. Tatilin gelmesini dört gözle bekleyen turizmciler ise şimdiden gelen tatilcilerle otelleri yarı yarıya doldurdu. Ramazan Bayramı boyunca en büyük yoğunluğun başta Bodrum olmak üzere, Fethiye ve Marmaris gibi tatil yörelerinde yaşanacağı düşünülüyor. Muğla’nın sahil ilçelerini yaklaşık 3 ila 4 milyon arasında tatilcinin ziyaret edeceği tahmin ediliyor.

EK SEFERLER KONULDU


Bayram tatili boyunca yaklaşık 1 milyonun üzerinde yerli turisti ağırlamayı planlayan Bodrum’a uçak firmaları ve otobüs firmaları ek seferler koymaya başladı. Milas-Bodrum Havaalanına, iç ve dış hatlardan gelecek uçaklara yaklaşık 100 ek sefer ilave edileceği belirtildi. Uçak biletlerinin günler önceden tükenmesi nedeniyle havayolu şirketleri tarafından ek seferlerin daha da artırılabileceği öğrenildi. Şehirlerarası otobüs firmaları da Bodrum seferlerine ek otobüsler koyduklarını bildirdi.


bodrum, turist, bayram, şirket, havayolu, akın
ÖNCEKİ Atatürk Havalimanı'nda şaka gibi olay SONRAKİ LGBT'den Alperen'ler için suç duyurusu