• USD  32,49
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.432,89
SON DAKİKA

Benim Down sendromlu bir kardeşim var

 Benim Down sendromlu bir kardeşim var

27 Kasım 2017 09:43

Özlem Türker Eruygur, yeni kitabı " Benim Down sendromlu bir kardeşim var"ı Ankaralı okurlarla buluşturdı. Eruygur'un imza töreninde oluşan kalabalık sosyal projelerde aktif olan yazarı çok mutlu etti.


Özlem Türker Eruygur biri özel olan iki erkek çocuk annesi . O bir savaşçı anne. Eşinin zor görevlerinde ona eşlik etmesinin yanısıra özel çocuk Tunç ve onun erkek kardeşi Burç'u büyüterek topluma yararlı bireyler sağlamak da hayatının bir parçası olmuş.  Özlem Eruygur bu arada 4 de kitap yazmış 
Özlem Eruygur, dördüncü kitabı " Benim Down sendromlu bir kardeşim var"ı yazarken, Tunç'a, üniversite öğrencisi olan diğer oğlu Burç'un gözünden bakmış.. İşte bu yeni kitap tam da Eruygur ailesinin Ankara'ya veda ettikleri bir zamanda ortaya çıktı.
Ankara'da Arkadaş kitabevi'nin düzenlediği imza gününe, yazar Özlem'in arkadaşları ailesi,dostları ve Down sendromlu bireylerin dünyasını tanımak isteyen yüzlerce kişi katıldı. İmza atmaktan parmakları yorulsa da bu ilgi ve sevgi yazar-eş-anne Özlem'in gülümsemesine yetti.

Özlem Eruygur bu kitabın tüm gelirini Down sendromu derneğine hediye  etti.


özlem eruygur
ÖNCEKİ AK Partiden bir istifa dha geldi SONRAKİ Burak Erdoğan haberlerine açıklama geldi