• USD  32,36
  • EURO  35,02
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.322,95
SON DAKİKA

Beşiktaş Napoli'de tarih yazdı

Beşiktaş Napoli'de tarih yazdı

19 Ekim 2016 23:43

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 3. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda İtalyan ekibi Napoli'yi 3-2 mağlup ederek tarihinden ilk kez İtalyan temsilcisini yendi.


San Paolo'da oynanan mücadelede ev sahibiNapoli'nin gollerini 30. dakikada Mertens ve 69. dakikada Gabbiadini atarken temsilcimizBeşiktaş'a galibiyeti getiren gollerini 12. dakikada Adriano ve 38. ve 86. dakikalarda Aboubakar kaydetti.

Bu sonucun ardından temsilcimiz Beşiktaşpuanını 5 yapıp grupta ikinci sıraya yükselirken, Napoli 6 puanda lider olarak kaldı.

RİCARDO QUARESMA 50. ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇINDA

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma Napoli maçı ile 50. Şampiyonlar Ligimaçına çıktı. Daha önce Porto'da 39, İnter'de 8 kez Şampiyonlar ligi maçı oynayan Quaresma Beşiktaş ile 2 kez Devler Arenasında oynamıştı.

Napoli maçına da ilk onbir de başlayan Ricardo Quaresma böylece 50.Şampiyonlar Ligi maçına çıkmış oldu.Portekizli yıldız daha önceki 49 maçta 8 gol atma başarısı gösterdi.

NAPOLİ POLİSİ KUŞ UÇURTMADI
Napoli Emniyeti gerek Napoli şehrinin güvenlik sorunu, gerekse taraftarının saldırganlığı tüzünden riskli maç olarak görülen Napoli - Beşiktaş maçı için çok yoğun güvenlik önlemi aldı.

Dün gece bazı Beşiktaşlı taraftarların ev basın mensuplarının saldırıya uğramasından sonra iki katına çıkartılan güvenlik önlemleri gereği Beşiktaşlı taraftarlar kalabalık gruplar halinde şehirde dolaşamadı.Sivil polisler sürekli şehirde tur atarak gruplar halinde dolaşmaya kalkan taraftarları uyararak toplanma yerine götürdü. Genelde forma giymeden küçük gruplar halinde şehir turu atan taraftarlar polis tarafından otobüslerle toplu halde stada getirildi ve güvenlik önlemleri sayesinde herhangi birolay çıkmadı.


napoli, beşiktai
ÖNCEKİ Demet Şener'den Sponza'ya yuvamı yıktın davası SONRAKİ Türk jetleri PYD-YPG hedeflerini vurdu