• USD  32,60
  • EURO  34,78
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.410,73
SON DAKİKA

Beşiktaş'tan 3 transfer bombası

Beşiktaş'tan 3 transfer bombası

26 Ağustos 2016 10:42

Son şampiyon Beşiktaş, bu yılın en flaş transfer atağını gerçekleştirdi. Siyah beyazlılar; Gökhan Gönül, Adriano ve Fabrizio'nun ardından üç yıldızın işini bitirdi, dördüncüsü için de kolları sıvadı...


Uzun süredir transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ve yönetici Umut Güner, İngiltere’de Manchester City’nin yıldızı Samir Nasri’nin işini bitirdi ve tecrübeli futbolcuyu bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.
Uzun süredir transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ve yönetici Umut Güner, İngiltere’de Manchester City’nin yıldızı Samir Nasri’nin işini bitirdi ve tecrübeli futbolcuyu bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.Forvete takviye de takviye Porto’dan yapıldı... Uzun süredir peşinde koşulan Vincent Aboubakar ile her konuda anlaşma sağlandı. Beşiktaş, Porto’nun golcüsü Aboubakar’ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.Beşiktaş'ın dün yaptığı üçüncü flaş transfer Caner Erkin oldu... Teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştıran transfer komitesi başkanı Umut Güner, yıldız oyuncu ile 2 yıllığına el sıkıştı. Caner’i Inter’den bonservissiz alan siyah beyazlı kulüp yıldız futbolcuya ise yıllık 2 milyon 300 bin Euro ödeyecek.


beşiktaş, inter, Fikret Orman, caner erkim, umut güner
ÖNCEKİ 7 Fetö'cü daha Yunanistan'a sığındı SONRAKİ Kılıçdaroğlu: Biz iyiyiz ama...