• USD  32,37
  • EURO  34,99
  • BORSA  9.090,25
  • ALTIN  2.325,61
SON DAKİKA

Beşiktaş'tan Şenol Güneş'e 3 yıllık teklif

Beşiktaş'tan Şenol Güneş'e 3 yıllık teklif

28 Mayıs 2017 11:15

Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in mevcut sözleşmesindeki opsiyonu kullanmama kararı alırken, tecrübeli hocaya 2+1 yıllık yeni mukavele önereceği öğrenildi.


Spor Haberleri Beşiktaş Beşiktaş'tan Şenol Güneş'e 3 Yıllık Teklif
28 May 2017 | 10:48
+
-
Sonraki Haber »
 
Beşiktaş'tan Şenol Güneş'e 3 yıllık teklif
Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in mevcut sözleşmesindeki opsiyonu kullanmama kararı alırken, tecrübeli hocaya 2+1 yıllık yeni mukavele önereceği öğrenildi.

PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönderYorumla
 
Siyah-beyazlıların yılda 1.5 milyon Euro kazanan Güneş'in maaşını 2 milyon Euro'nun üzerine çekmeyi planladığı belirtildi.


 

Taraflar arasındaki görüşmelerin Gaziantepspor maçının ardından başlaması ve hafta içinde imzaların atılması bekleniyor.

Şenol Güneş, daha önce mukavele yenilemek isteyen yönetime, "İmza sorun değil, şampiyonluk sonrası konuşuruz" cevabını vermişti.

Beşiktaş, Şenol Güneş'in 2+1 yıllık sözleşmesinden kaynaklanan 1 yıllık opsiyonu kullandı. Ancak Başkan Fikret Orman, "Ağabey" diye hitap ettiği Şenol Güneş'le görevde kaldığı sürece yola devam etmek niyetinde.

Yönetim kurulunda yer alan kişilerin hemen hepsi de Başkan Orman'la bu konuda aynı görüşte. Şenol Hoca'yı, Beşiktaş'ın Ferguson'u olarak görüyorlar ve uzun yıllar takımın başında kalmasını istiyorlar. Yönetimin Güneş'le devam etmek istemesinin en önemli sebeplerinden biri, 'Kıt kaynaklardan, yüksek verim alan bir teknik adam' olma özelliği.

Bu konuda Şenol Güneş hakkında yönetimin ortak görüşü ise şu şekilde:

HOCAMIZ HER KONUDA İYİ NİYETLİ

"Sözleşmenin 1 yıl daha uzatılması konusunda hiçbir tereddüt yok. O iş tamam. Ancak Güneş'le biz daha uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Bu bir mecburiyet değil ancak şartlar da iki taraf için bu iş birliğinin devam etmesinin en akılcı yol olduğunu gösteriyor. Deli miyiz ki hocayı bırakalım. İstikrar, sportif ve ekonomik başarı için bu doğru bir yol olmaz. Güneş de zaten devam etme konusunda bize zorluk çıkartmaz. Şenol Hoca'nın öncelikli ilkesi yönetime, her konuda destek ve yardımcı olmak.

TRANSFER YAPMANIN SONU YOK

Örneğin her hoca transfer ister. Şenol Hoca da ister. Ancak Allah için o bu konuda bizi hiç zorlamıyor. Şartlarımızı değerlendirip, ona göre transfer yapmamızı istiyor. Bütçeye uygunluk konusunda da bize yardımcı oluyor. 'Şartlar neyse ben ona uyarım' diyor. Her hoca daha fazla transfer ve yıldız oyuncu ister. Ama bu işin sonu yok. Bir yere kadar. Şenol Hoca bu konuda bize çok yardımcı oluyor. Kendisiyle çalışırken hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. İyi ki bizimle."

*Siyah-beyazlı yöneticiler, "Deli miyiz ki; hocayı bırakalım. Allah için bize hiç sıkıntı yaratmıyor. 'Şartlar neyse ben uyarım' diyor. İnşallah Şenol Güneş bizim Ferguson'umuz olacak." dedi.


beşiktaş, şenol güneş, transfer, ferguson
ÖNCEKİ Ahmet Hakan'dan çarpıcı Sözcü tepkisi SONRAKİ TSK'dan Kuzey Irak'a hava operasyonu