• USD  32,52
  • EURO  34,85
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.428,65
SON DAKİKA

Beyoğlu'nda 4 kişilik bir aile karantinaya alındı

Beyoğlu'nda 4 kişilik bir aile karantinaya alındı

18 Mart 2020 11:06

İstanbul Beyoğlu'nda yaşayan dört kişilik bir aile, çeşitli rahatsızlıklar yaşadıkları sebebiyle sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen ekipler, aile üyelerini koronavirüs şüphesi ile hastaneye sevk etti.


İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi'nde ikamet eden dört kişilik bir aile, koronavirüs şüphesi ile hastaneye kaldırıldı. Özel kıyafetli sağlık ekipleri tarafından gece saatlerinde hastaneye kaldırılan ailenin durumu yapılacak olan testlerin ardından belli olacak.

ÖZEL KIYAFETLERLE GELDİLER

Dün gece Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Avcılar Sokak'ta yaşayan dört kişilik bir aile, sağlık durumlarında çeşitli belirtiler gözlemleyince sağlık ekiplerine haber verdi. Aile tarafından kendilerine yapılan ihbarı, "koronavirüs" vakası olarak değerlendiren sağlık ekipleri özel kıyafetler ile ailenin yaşadığı eve geldi. Ambulans ile sokağa gelen ekipler, aile üyelerini virüs testinden geçirmek için ambulans ile hastaneye kaldırdı.

AİLEYE KORONAVİRÜS TESTİ YAPILACAK

Hastaneye kaldırılan dört kişilik aile üyelerinin hasta olup olmadıkları yapılacak olan testler sonunda belli olacak. Olayla ilgili ekipler, geniş çaplı inceleme başlattı.


istanbul, beyoğlu, salgın, karantina, koronavirüs
ÖNCEKİ Ankara'da saat 14.00'te kritik koronavirüs toplantısı! SONRAKİ Burhan Kuzu'dan Zindaşti itirafı!