• USD  32,37
  • EURO  35,00
  • BORSA  9.090,56
  • ALTIN  2.325,29
SON DAKİKA

Bildirici'den Ahmet Hakan'a: Komisyon mu Aldın?

Bildirici'den Ahmet Hakan'a: Komisyon mu Aldın?

28 Şubat 2021 02:11

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici Hürriyet Gazetesinde kendisini hedef alan köşe yazısı yazan Ahmet Hakan'a zehir zemberek bir yanıt verdi.


Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici Hürriyet Gazetesinde kendisini hedef alan köşe yazısı yazan Ahmet Hakan'a zehir zemberek bir yanıt verdi.

''Ahmet Hakan, sadece köşende değil sosyal medyadaki paylaşımında da AKP’yi gizledin! AKP’nin Hatay’taki halaylı kongresini, kalabalık kongre salonlarını ve fotolarını Hürriyet’te yayımlamadın. Erdoğan’ın "salon lebaleb dolu” cümlesini sansürledin. Bunlara niye cevabın yok?
Ahmet Hakan açığını aramıyorum, açıktasın. Çünkü gazetecilik yapıyorsun. Gazetecilik de şeffaf bir meslektir, eleştiriye açık olur. Sen ise eleştiriden hoşlanmıyor, kin vs. diye savuşturmaya çalışıyorsun. Bil ki, kimseye kinim yok, gazeteciliğinize itirazım var.
Ahmet Hakan, sadece seni ve Hürriyet’in gazeteciliğini değil, bütün medyadaki yanlışları eleştiriyorum. farukbildirici.com adresindeki web sayfama ve sosyal medya hesaplarıma bakarsan onları da görür, ezbere suçlamazsın.
Hürriyet’te 45 gazeteci arkadaşımız sadece sendikaya üye oldukları için işten çıkarıldı ve kıdem, mesai vs. hiçbir hakları verilmedi. 1.5 yıldır hâlâ mahkemede hak arıyorlar. Sen bu adaletsizliğe ses çıkarmadan o koltukta oturmayı vicdana sığdırabilen birisin.
Ahmet Hakan, köşende bir yatak firmasının örtülü reklamını yaptığını, bu yüzden Reklam Kurulu’nun Hürriyet’e “örtülü reklam” cezası verdiğini yazdım! Orada bile hatanı kabul etmedin, sustun. Yoksa patronundan komisyon mu almıştın? https://twitter.com/farukbildirici/status/1366294133569171459


ÖNCEKİ Deniz Zeyrek: Koronavirüs Cezalarında bile Farklı Davranıyorlar SONRAKİ 1 Mart Tezkeresi Gizli tutanaklarının açıklanması istendi