• USD  32,33
  • EURO  35,08
  • BORSA  8.989,83
  • ALTIN  2.298,20
SON DAKİKA

Bir erken seçim iddiası daha!

Bir erken seçim iddiası daha!

20 Ocak 2020 11:59

2023’ten önce erken seçime gidileceği iddialarına bir yenisi eklendi. İYİ Partili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından, "28 Haziran Pazar seçim için nasıl bir tarih?" paylaşımını yaptı


2023’ten önce erken seçime gidileceği iddialarına bir yenisi eklendi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın sosyal medya hesabından, "28 Haziran Pazar seçim için nasıl bir tarih?" paylaşımı yapması, erken seçim tartışmalarını yeniden gündeme getirdi.

 Eski AKP’li Özdağ’dan erken seçim iddiası

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMALARI

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu da, haziran sonu ya da eylül-ekim tarihlerinin konuşulduğunu belirterek, "Bizim için fark etmez" dedi. Karamollaoğlu, partisinin dünkü Sultangazi 4. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “Bazıları ‘haziranın sonu temmuz başı’ diyor. Bazıları ‘o kadar kısa zamanda halledemezler, eylül-ekim’ diyor. Bizim için fark etmez. Biz kongrelerimizi zaten bu seçimler için hazırlık maksadıyla yapıyoruz” ifadelerini kullandı.


AKP’den istifa ederek eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Gelecek Partisi’ni kuran isimler arasında yer alan Selçuk Özdağ, 2021 Mayıs ayında erken seçim olacağını iddia etmişti.

"28 HAZİRAN NASIL BİR TARİH?"

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ise sosyal medya hesabından, “28 Haziran Pazar seçim için nasıl bir tarih?” diye sordu.

 


seçim, ahmet davutoğlu, lütfü türkkan, sosyalmedya, tarih
ÖNCEKİ Ceren Özdemir'in katiline ağırlaştırılmış müebbet SONRAKİ Selahattin Demirtaş'tan o eleştirilere yanıt