• USD  32,39
  • EURO  35,05
  • BORSA  9.091,01
  • ALTIN  2.326,54
SON DAKİKA

Britney Hayranlarına Güzel Haber: Babası Vasilikten Çekiliyor

Britney Hayranlarına Güzel Haber: Babası Vasilikten Çekiliyor

14 Ağustos 2021 12:30

ABD’li ikonik pop yıldızı Britney Spears’in babası Jamie Spears, kızının vasiliğinden çekilmeyi planladığını bildirdi.


Ünlü şarkıcının avukatı Matthew Rosengart ise, gelişmeden memnun olduğunu ancak Jamie Spears’in çekilmek için zaman kaybetmemesi gerektiğini söyledi. AA’nın aktardığına göre Rosengart, “Jamie Spears’in kızının üzerinden milyonlarca dolar kazandığı geçtiğimiz 13 yılı soruşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Britney Spears 2008 yılında zihinsel sağlığından endişe duyulduğu gerekçesiyle hastaneye yatırılmış, malvarlığını, kariyerini ve kararlarını kontrol etmek üzere babasına vasilik verilmişti.

Babasının vasiliğinin iptali için mahkemeye giden Spears, babasını çocuk sahibi olmasını engellemekle ve istemediği halde onu psikiyatrik bir ilaç olan lityum almaya zorlamakla suçlamıştı.


Ünlü şarkıcının talebi 30 Haziran’da reddedilmiş ancak 14 Temmuz’da Britney Spears’e kendi avukatını tutma hakkı verilince şarkıcı babasının vasiliğine karşı yeniden mahkemeye başvurmuştu.

Ünlü şarkıcının bu konudaki hukuk mücadelesini anlatan ‘Framing Britney Spears’ belgeselinin ardından konu ABD kamuoyunda geniş yankı uyandırmış ve ‘Free Britney’ (Britney’e Özgürlük) kampanyasına hayranlarının yanı sıra ünlüler de destek vermişti. ​​​​​​​

t


ÖNCEKİ Zakkumcu Ziya 94 yaşında yaşamını yitirdi SONRAKİ Yılmaz Özdil'den Çarpıcı İzne Ayrılma yazısı