• USD  32,38
  • EURO  35,04
  • BORSA  9.089,93
  • ALTIN  2.326,66
SON DAKİKA

Bu diziler artık paralı izlenecek

Bu diziler artık paralı izlenecek

24 Aralık 2018 11:07

2019 yılına girmeye sadece sayılı günler kala bomba patladı! Medya kulislerinden sızan yeni bilgiye göre 2019 yılından itibaren birçok dizi artık ücretli izlenecek onlarca dizi ise ekrandan kalkacak.


Dizi sürelerinin giderek artması ve hergün her kanalda birden fazla dizinin yayınlanması üzerine medya patronları düğmeye bastı ve ortak karar almak için bir araya geldi.
 HER KANALDA HER GÜN SADECE BİR DİZİ: Yine 2019 yılının başında uygulamaya geçeceği iddia edilen haberlere göre her kanalda sadece bir dizi yayınlanacak. Yani her kanal kendi belirlediği dizi dışında başka hiçbir diziyi aynı gece ard arda yayınlayamacak. Her kanalın günlük sadece bir dizi yayınlama hakkı olacak.Ortaya atılan bomba iddialardan dikkat çeken bir diğerine göre de dizilerin bir çoğu 2019 yılının ocak ayından itibaren bir bir ekrandan kaldırılacak.

2019 yılından itibaren her kanalın ücretli platformu olacak ve sevdiği diziyi takip etmek isteyen izleyici kanala üye olup belirli bir ücret karşılığında diziyi izleyebilecek.Medya kulislerinden sızan bu anlaşma imzalanırsa şu anda reyting rekorları kıran birçok dizi sadece ücretli olarak izlenebilecek.

(internethaber)


rekor, reyting, kanal, platform, dizi
ÖNCEKİ Kılıçdaroğlu, sinemaya gitti SONRAKİ İngilizler de erken rezervasyona başladı