• USD  32,56
  • EURO  34,90
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.430,29
SON DAKİKA

Burak Yılmaz alkollüydü iddiası

Burak Yılmaz alkollüydü iddiası

12 Aralık 2017 08:21

Hıncal Uluç, geçtiğimiz gün sabaha karşı lüks aracıyla takla atan Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz hakkında olay yaratan bir iddiada bulundu.


Kaza, önceki gün sabah 05.00 sıralarında Sarıyer'de meydana geldi. Burak Yılmaz'ın kullandığı 34 ET 0056 plakalı lüks spor otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıktı.

Hıncal Uluç: Burak Yılmaz alkollüydü Araç taklalar atarak yolun bitişiğindeki alanda park halinde bulunan cipe çarptı.

devamı
Hıncal Uluç: Burak Yılmaz alkollüydü Kazayı yara almadan atlatan Burak Yılmaz, iddiaya göre dakikalar sonra olay yerine gelen başka bir araca binip bölgeden uzaklaştı.

Hıncal Uluç: Burak Yılmaz alkollüydü Hıncal Uluç, A Spor'un 90'a programında yaptığı açıklamalarda Burak Yılmaz'ın alkollü olduğunu bu nedenle de kaza sonrası oradan ayrıldığını iddia etti. İşte Hıncal Uluç'un açıklamaları:
Hıncal Uluç: Burak Yılmaz alkollüydü "Bugün manşetlerde Burak Yılmaz kaza yaptı altındaki Ferrari ile yazıyordu. Sabah'ın 5'i arkadaşlar."

Hıncal Uluç: Burak Yılmaz alkollüydü "Maçın sonunda Emirgan'daki o meşhur o gizli kulübe gitmiş sabah 5'e kadar orada. Sabah maçtan sonra o yorgun adalelerle 5'e kadar bir gece kulübünde, gece kulübünde nasıl eğlenilir tahmin edin."

Hıncal Uluç: Burak Yılmaz alkollüydü "Kazadan sonra hemen Selçuk İnan kankası gelmiş yok etmiş onu. Selçuk, Burak, Olcan selfie çektirmişler. Büyük ihtimal kulüpte beraberdiler. Muhtemelen Burak tek başına çıktı kiminle buluşmaya gidiyorsa."
Hıncal Uluç: Burak Yılmaz alkollüydü "Başkasının Ferrari'si ile hava atıyor. Fatih Terim'in damadının arabasıyla hava atmaya gidilmez."
Hıncal Uluç: Burak Yılmaz alkollüydü "Burak Yılmaz alkollüydü. Kaçırdılar anında."

Hıncal Uluç: Burak Yılmaz alkollüydü "Kaçırıyorlarsa, polise gitmiyorsa kaza yapan adam alkol kaçırıyordur."
Hıncal Uluç: Burak Yılmaz alkollüydü "Otomatiktir bu. Çünkü trafik yasasında çok ağır bir cezası var. 206 lira."
Hıncal Uluç: Burak Yılmaz alkollüydü "300 milyon liralık Ferrari'yi yok edecek kadar sarhoş olmanın, kaybolmanın ortadan cezası 206 lira. Burak Yılmaz'ın maç gecesi dinlenmesi gerekiyordu."


kaza, ferrari, burak yılmaz, selçuk inan, hıncal uluç
ÖNCEKİ Beşiktaş’tan Bayern Münih kurası için ilk yorumlar SONRAKİ Muayene ücretlerine 1 Ocak'tan itibaren zam geliyor